27 12
發新話題

【雷蒙月賽1212】成績公佈

【雷蒙月賽1212】成績公佈

冠軍: 行仔
亞軍: Andysir
季軍: Raymondsir
殿軍: speedwong

八強: 小閒
          hcgppg
          James
          亞俊

下線冠軍: kenny
下下線冠軍: 小吉

排名榜

已更新.....

http://www.hkttf.com/viewthread.php?tid=14480

號外

Andysir行仔爆左呀.......

恭喜幾位!

恭喜幾位!

都不是意外.....行仔連續2次爆andysir.....恭喜行仔

恭喜恭喜......

引用:
原帖由 小閒 於 2009-12-13 12:32 發表
都不是意外.....行仔連續2次爆andysir.....恭喜行仔
行仔超勁.....

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-12-13 12:35 發表

行仔超勁.....
係啊 不過你都吾差得第三名....恭喜raymondsir

引用:
原帖由 小閒 於 2009-12-13 12:41 發表

係啊 不過你都吾差得第三名....恭喜raymondsir
haha...thank you...我係爆冷...!!!!

引用:
原帖由 防弧王子 於 2009-12-13 14:12 發表
恭喜raymondsir
thank you...

anysir 輸左比raymond....哈
思樂乒
eat to live, play & love
---------------------------------------------------------------------------------------
豈不知在場上賽跑的都跑,但得獎賞的只有一人?你們也當這樣跑,好叫你們得著獎賞。 凡較力爭勝的,諸事都有節制,他們不過是要得能壞的冠冕;我們卻是要得不能壞的冠冕。  所以,我奔跑不像無定向的;我鬥拳不像打空氣的。 (林前9:)

引用:
原帖由 亞俊 於 2009-12-14 02:46 發表
anysir 輸左比raymond....哈
of course not la....

行仔好波

引用:
原帖由 乒粒仔 於 2009-12-14 11:19 發表
行仔好波
行仔超勁...

勁呀......行仔~~~

行仔好波......爆甲
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

回復 18# 的帖子

mao bro,你仲好波 la..小組2:1反 cup  行仔(中西區),,睇到我

-6....-6....=]
我錦岩個日好多-6球,,,又錦岩我個日既狀態好,,所以先至好彩WIN左=]如果下次再對番佢,,我一定唔夠打....>_<
我個花名係:行仔/牛奶仔^^"
無論做既決定是錯或是對,,,只要決定過後不要後悔;!!》•
我個blog係:http://blog.qooza.hk/d60544

27 12
發新話題