發新話題

【舉報投訴】投訴版主姚建安

x27
請問現時做版主的最低要求是什麼?會不會調得太低?或會等應徵者有更好績分、 階級及口碑才考慮呢?

x28

或者佢去咗扭耳仔!

X30

X31

大家睇下 ,原來他乒總得2分 ,仲係到牙刷刷
http://www.hktta.org.hk/cgi-bin/ ... lay.cgi?member=5653

我覺得有啲問題,極少數人會用真名(通常都用化名),會不會他在抺黑人呀?請問有冇朋友認識他本人?

引用:
原帖由 文仔 於 2009-12-14 17:14 發表
我覺得有啲問題,極少數人會用真名(通常都用化名),會不會他在抺黑人呀?請問有冇認識他本人?
以佢ge智商黎講,尼個多數佢真名~何況尼度有d人都識佢。
我覺得佢ge行為好match會用真名~

引用:
原帖由 廿月 於 2009-12-14 18:16 發表

以佢ge智商黎講,尼個多數佢真名~何況尼度有d人都識佢。
我覺得佢ge行為好match會用真名~
認同

X56

睇下,一個投訴post都可以去到論壇熱門第5位(暫時),證明大家幾不滿~

X32

呢個小朋友講野真係唔太成熟...

好似以為上網講既野就唔駛負責任

球品要慢慢努力培養

x33

等佢學下野先!面對群眾的基本禮貌態度
思樂乒
eat to live, play & love
---------------------------------------------------------------------------------------
豈不知在場上賽跑的都跑,但得獎賞的只有一人?你們也當這樣跑,好叫你們得著獎賞。 凡較力爭勝的,諸事都有節制,他們不過是要得能壞的冠冕;我們卻是要得不能壞的冠冕。  所以,我奔跑不像無定向的;我鬥拳不像打空氣的。 (林前9:)

X34
希望佢學好侍人

引用:
原帖由 barryleung 於 2009-12-14 17:00 發表
大家睇下 ,原來他乒總得2分 ,仲係到牙刷刷
http://www.hktta.org.hk/cgi-bin/ ... lay.cgi?member=5653
相信佢d波唔會太差, 查最近個團體賽佢對o個個對手有105分, 佢都係輸3:2, 12歲以下球技唔算太差了, 但看佢在論壇溝通係有d問題和障礙既. 12歲既o靚仔識得乜, 呢幾日咁多哥哥叔叔提點佢, 算吧啦

引用:
原帖由 nixonwin 於 2009-12-15 21:12 發表

相信佢d波唔會太差, 查最近個團體賽佢對o個個對手有105分, 佢都係輸3:2, 12歲以下球技唔算太差了, 但看佢在論壇溝通係有d問題和障礙既. 12歲既o靚仔識得乜, 呢幾日咁多哥哥叔叔提點佢, 算吧啦
多謝你咁讚我,我會改架,各位,對唔住,我之前可能屋企有D事所以咁激動,而家諗番都覺得有D過份,各位,對唔住,可唔可以原諒我?

原諒x1

有邊個未錯過?你向呢到錯好過出去錯,d人睇住你die......
你肯認錯已經踏前一步,汝子可教,
呢到係大家開開心心的地方,大家都要尊重對方~
我相信其他人都會原諒你的!
思樂乒
eat to live, play & love
---------------------------------------------------------------------------------------
豈不知在場上賽跑的都跑,但得獎賞的只有一人?你們也當這樣跑,好叫你們得著獎賞。 凡較力爭勝的,諸事都有節制,他們不過是要得能壞的冠冕;我們卻是要得不能壞的冠冕。  所以,我奔跑不像無定向的;我鬥拳不像打空氣的。 (林前9:)

姚建安.....近來好紅woo....

原諒x2,其實我開尼個投訴post除左係唔想佢做版主外,主要都係想佢改過,然後為論壇貢獻,咁樣就係 win win 雙贏~

發新話題