33 12
發新話題

我是成仔 大家叫我成仔啦 不要叫a74748585a

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:39 移動
引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-12-13 02:45 發表

其實你身邊有好多人可以幫到你的...例如老師、社工,有咩唔開心,可以同佢地分享下....
將心裡面唔開心既野講左出來..咁成個人都會舒服d架....

既然你經歷左咁多野,應該比好多人更加成熟先啱的.....
希望有人可幫到他

引用:
原帖由 軒仔 於 2009-12-12 17:25 發表

你個垃圾曬咩命呀,你d比賽全部垃圾,又唔知自己係咩人,嬴李逸軒7分好勁?,你嬴到佢3:0先算啦,以為自己好勁,拎得個小小垃圾冠軍就曬命,正廢柴
軒仔你唔好同佢一般見識,
同佢講多都哂氣~
o( ^ (00) ^ )o

啱啱看番 d post 先知抄到咁大 what
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-12-14 16:56 發表
啱啱看番 d post 先知抄到咁大 what
咁當然大件事我先投訴,所以你可以睇到已去到 x30幾,相信任憑邊位睇完所有post都會覺得佢做得唔岩~

"日日在鬥引誘你是名與利,個個去爭引誘你是情與慾。人生於世有若寄塵……"

姚兄弟,放開少少,退一步,個人會輕鬆小小。願主祝福你!
約 翰 一 書 4:20 人 若 說 我 愛 神 , 卻 恨 他 的 弟 兄 , 就 是 說 謊 話 的 ; 不 愛 他 所 看 見 的 弟 兄 , 就 不 能 愛 沒 有 看 見 的 神。

0o成仔o0
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 44_66 於 2009-12-18 12:52 發表
我岩岩先睇到呢個 post
下.....近期大熱woo...

家下d細路

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-12-18 12:54 發表

下.....近期大熱woo...
ARM晒 近期好凍 中和一下

聖誕節又暖番

回復 1# 的帖子

咁勁就要打吓啦!msn: [email protected] 我啦!

明玩野,2兄弟係hkttf都咁嘈,係屋企咪大打出手!!!!!!!
TSP Swat ST
Tibhar Evolution MX-P
Nittaku Fastarc C-1

33 12
發新話題