33 12
發新話題

我是成仔 大家叫我成仔啦 不要叫a74748585a

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:39 移動

我是成仔 大家叫我成仔啦 不要叫a74748585a

我乒之館1年季軍  1年亞軍  2008東區學界季軍+優秀乒乓球員  2009東區分齡冠軍!!!!! 新會員0o成仔o0是我 但我驗證唔到 我都係用這個a74748585a啦  我之前win了雲天樂 佢真的佷勁8歲差點屈死我

引用:
原帖由 a74748585a 於 2009-12-12 14:44 發表
我乒之館1年季軍  1年亞軍  2008東區學界季軍+優秀乒乓球員  2009東區分齡冠軍!!!!! 新會員0o成仔o0是我 但我驗證唔到 我都係用這個a74748585a啦  我之前win了雲天樂 佢真的佷勁8歲差點屈死我
車!你成日曬命,你係屋企都係咁架啦!你學界好彩之麻,我地第2場對華仁呀,我都囉都東區殿軍啦,我讓雲天樂3分打5局3勝呀,讓3分呀,都羸佢啦!我第2局比佢打到5:0都追番羸埋TIM啦,我今年唔好彩,第2場對馮俊希呀,佢囉過3次第2同3次第3同2次第4架!!!你第1場對果個超廢,第2場果個直程係不知所謂呀,成日曬命,我都打羸你啦!你地唔該幫我話下佢啦,成日咁串嘴!!

同埋呀,我對巨逸軒都囉到7分啦,11分裡而5囉到7分已經好勁架啦!!!我仲未講呀,我朗誦囉過冠,亞,季軍各一次同4個優良獎呀,我冠軍都冇係咁曬命啦,有支錦旗架!!我有冇係網上話過自己囉過D咩朗誦獎呀?一次都冇呀!!!我朗誦一次都冇話比人知架

李逸軒

引用:
原帖由 姚建安 於 2009-12-12 14:55 發表
李逸軒
你對李逸軒都囉到7分, 勁呀!

一班小朋友係論壇鬥玩曬命戰

引用:
原帖由 雲霧 於 2009-12-12 15:39 發表
一班小朋友係論壇鬥玩曬命戰
正確黎講係姚家既家事搬左上論壇姐

引用:
原帖由 logtincom 於 2009-12-12 16:22 發表

正確黎講係姚家既家事搬左上論壇姐

引用:
原帖由 姚建安 於 2009-12-12 14:50 發表

車!你成日曬命,你係屋企都係咁架啦!你學界好彩之麻,我地第2場對華仁呀,我都囉都東區殿軍啦,我讓雲天樂3分打5局3勝呀,讓3分呀,都羸佢啦!我第2局比佢打到5:0都追番羸埋TIM啦,我今年唔好彩,第2場對馮俊希呀,佢囉過3次 ...
嘩,咁都做到版主?你再勁都無用,d咁ge性格只會令到尼個論壇變得低層次~

咁佢真係好串,我朗誦冠軍除左係到講都冇話比其他人知,但佢係佢唔係!我係到只係想發洩,我D家事你唔知架啦,我有好多野都好唔開心,你地唔好咁多事啦,唔係關心同安慰我既就死開啦!我冒身世你唔知架啦,好多世間既野你地都唔明,我知得多過你地好多,我試過差D毀容,你地試過嗎?我次次好唔好彩架啦,唔該你地D人唔好仲咁低B啦,呢D係我既真心說話!好多野我都好過佢但係點解次次都係佢勝過我?你地冇可能明,你地都未試過!

引用:
原帖由 姚建安 於 2009-12-12 16:43 發表
  咁佢真係好串,我朗誦冠軍除左係到講都冇話比其他人知,但佢係佢唔係!我係到只係想發洩,我D家事你唔知架啦,我有好多野都好唔開心,你地唔好咁多事啦,唔係關心同安慰我既就死開啦!我冒身世你唔知架啦,好多世間 ...
晒氣啦你......世間上有好多野你知得多過我地? 綜合各方面,一睇就知你係細路仔一個啦。你次次都唔好彩?
真係唔好彩既話你知毀左容啦。你發洩? OK呀,不過我地而家都係發洩姐麻,你又憑咩叫我地死開呀?
最怕你泥D入世未深又要扮大人既細路......

佢串關你咩事.....?
木: Butterfly Viscaria
正手: Tibhar MX-P
反手: Tibhar EL-P

佢係我孖生呀哥

引用:
原帖由 姚建安 於 2009-12-12 14:54 發表
同埋呀,我對巨逸軒都囉到7分啦,11分裡而5囉到7分已經好勁架啦!!!我仲未講呀,我朗誦囉過冠,亞,季軍各一次同4個優良獎呀,我冠軍都冇係咁曬命啦,有支錦旗架!!我有冇係網上話過自己囉過D咩朗誦獎呀?一次都冇呀!!!我朗誦一 ...
你說話都幾寸wo  囉到7分又唔係win  咁都要曬?haha

吾巧艾膠

引用:
原帖由 軒仔 於 2009-12-12 17:25 發表

你個垃圾曬咩命呀,你d比賽全部垃圾,又唔知自己係咩人,嬴李逸軒7分好勁?,你嬴到佢3:0先算啦,以為自己好勁,拎得個小小垃圾冠軍就曬命,正廢柴
冷靜d  不要動怒

引用:
原帖由 呀竣 於 2009-12-12 23:54 發表
囉到7分都要曬?哈!!你囉到幾多分都好...你都係唔好波..因為你冇波品
講得gd  我撐你

引用:
原帖由 軒仔 於 2009-12-12 17:25 發表

你個垃圾曬咩命呀,你d比賽全部垃圾,又唔知自己係咩人,嬴李逸軒7分好勁?,你嬴到佢3:0先算啦,以為自己好勁,拎得個小小垃圾冠軍就曬命,正廢柴
我地要斯文d

引用:
原帖由 姚建安 於 2009-12-12 16:43 發表
  咁佢真係好串,我朗誦冠軍除左係到講都冇話比其他人知,但佢係佢唔係!我係到只係想發洩,我D家事你唔知架啦,我有好多野都好唔開心,你地唔好咁多事啦,唔係關心同安慰我既就死開啦!我冒身世你唔知架啦,好多世間 ...
其實你身邊有好多人可以幫到你的...例如老師、社工,有咩唔開心,可以同佢地分享下....
將心裡面唔開心既野講左出來..咁成個人都會舒服d架....

既然你經歷左咁多野,應該比好多人更加成熟先啱的.....

33 12
發新話題