發新話題

【防守王】狂飆版主

操完先下來打屯青......
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-18 13:50 發表
操完先下來打屯青......
操完落黎唔知仲有無力. 因為今次真係去操, 上佛山體校.......!! 一日六個鐘, 慘過返工!!

是否 "高x澤" ??
香港乒乓網

記得影 d 相, 同埋寫翻個報告分享下......

打球 + Massage + Dinner
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-18 14:33 發表
記得影 d 相, 同埋寫翻個報告分享下......

打球 + Massage + Dinner liness" />
仲有劈酒.....哈哈! 唔係高禮x

咁我知你去邊間...一定是 王 x 軟乒乓球防守訓練輸院
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-18 16:11 發表
咁我知你去邊間...一定是 王 x 軟乒乓球防守訓練輸院 liness" />
係咪聊交哎呀而家......!!!

我都想, 不過我應該係去, 曼聯 "先進" 訓練中心多D囉!

引用:
原帖由 hotin133 於 2008-3-18 16:36 發表
你鐘意C朗架 ?
仲使問? 呢期唔係得佢, 曼聯已經玩完啦!

引用:
原帖由 hotin133 於 2008-3-18 16:56 發表
http://manu.u-soccer.com/index.php
咁你都唔會憎好多隊o者! 因為佢成名都係幾年. 之前都係Sporting. 呢四五年先至去左曼聯. 哈哈!!
我都憎過佢一期. 不過佢越踢越好. 所以我唔再憎佢. 講真, 踢好波就鍾意, 唔好波, 就丙! 哈哈!!

你有上曼網既習慣??

引用:
原帖由 hotin133 於 2008-3-18 17:11 發表
佢一入左曼聯我就好憎佢,係咁插花,佢係士砵停都無咩理佢。

不過佢真係越踢越好,無咁獨食。

我無上曼網既習慣,多數上白衣軍團同拜仁的網。
咁你應該幾鍾意夏格維斯啦! 哈哈!

C7 一開始肯比波我就鍾意佢. 佢插花又真係幾過份. 不過而家少好多.
再加上佢比波到位左好多. 真係做到野wor!

我以前成日上曼網. 而家無上囉!

回復 113# 的帖子

我最憎亨利.

回復 116# 的帖子

一做隊長就入兩粒......yeah!!

引用:
原帖由 hotin133 於 2008-3-24 18:59 發表
英格蘭超級聯賽 (2008-03-23) 入場人數︰76000

曼聯 3 : 0 利物浦
布朗(34),C 朗拿度(79),蘭尼(81)

比賽地點︰奧脫福球場

C7又有入波!
你唔係唔妥C7咩? 點解講到好似好開心咁既!!

剛剛到過佛山體院練左幾日波. 放幾張相上黎先, 遲D整理好所有相, 會再擺上自己個blog度.
真係打甩比.....打足三日, 朝八晚七咁滯. 打到而家, 一見到張乒乓波檯就自動波埋去掃球!!!!!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 123# 的帖子

個個細路都好打得. 我有一半贏唔到.......

引用:
原帖由 hotin133 於 2008-3-26 18:25 發表
個個細佬個樣都好像少林弟子
我同兩件嚮廣東省排頭幾名既十歲妹妹仔打過. 嘩!! 都唔係人黎.
個波高少少就彈爆. 擺速極快, 極邊!!

引用:
原帖由 hotin133 於 2008-3-27 11:19 發表
聽人講中國隊練氣功,會大力D
佢地由朝早七點打到夜晚十點, 點止練氣功咁簡單

引用:
原帖由 hotin133 於 2008-3-27 11:36 發表
日本好像係學武術,唔知係咪
唔明??????

引用:
原帖由 hotin133 於 2008-3-27 11:45 發表
我聽有線講,佢話中國練氣功,日本練武術
咁我又唔知, 我只係知道, 班細路件件都可以嚮香港打乙組以上. 有一半可以打甲組

發新話題