發新話題

【防守王】狂飆版主

引用:
原帖由 防守王 於 2008-3-11 08:55 發表
點解無人同佢爭嫁! (聽聞係無人同佢爭呢個number....)

其實呢個車牌係我一個醫生friend所擁有. 果日上佢車, 我一野就見到啦!! 真係羨慕死人啦!

http://f20.yahoofs.com/hkblog/ddB59sSFHxkaRoZndzPTtRu ...
守生, snoopy是什麼動物先? 您羨慕?!

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-12 17:36 發表

防守哥 以前 果d  AW 915   既車牌 就 1000按金起投標 , 而家果d   AXXXWXXX  就要 5000 按金 , 可能你搞亂左姐 liness" />
AW915 有乜特別之處呢?

引用:
原帖由 feideepking 於 2008-3-12 22:03 發表

守生, snoopy是什麼動物先? 您羨慕?!
我鍾意Snoopy, 而個且牌no. 又好特別係 SNOOPY 仲要係 99(狗狗).

咪仲過癮

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-13 09:42 發表

有人生日 liness" />
你唔係講緊我呀嘛.....

咁要加埋年份

99915   or  66915
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

你有幾深ar 老兄.  44_66 會否四月六號生日呢
香港乒乓網

香港迪迪尼

好開心 wor....點解只是影女仔 ??
香港乒乓網

迪迪尼巡遊

D 相影得好靚.....
香港乒乓網

we should have a HKTTF ocean park or disneyland gathering....

剛剛果左既星期日. 又唔算係多人. 我除左路軌車之外, 差唔多玩晒所有野. 都幾好玩!

引用:
原帖由 hotin133 於 2008-3-18 13:22 發表
路軌車聽人講唔好玩,架車好慢
我就嚮美國試過唔好玩, 所以就費事排隊!! 哈哈!!

不過我覺得史迪仔真係幾好笑!!

仲掛住玩....陽光大軍殺到埋身 la....好d 操波 la.
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-18 13:36 發表
仲掛住玩....陽光大軍殺到埋身 la....好d 操波 la.
我跟住果四日假期, 會北上集訓. 咁算唔算係操波呀!

發新話題