發新話題

【防守王】狂飆版主

引用:
原帖由 feideepking 於 2008-3-7 20:32 發表

您見到佢有食煙咩?!
食乜都好, 唔係食蛋就得啦!

引用:
原帖由 hotin133 於 2008-3-10 12:16 發表
好爛呢個gag =.=
你唔知我除左有個 "南區屎波王" 同埋 "南區符碌王" 外, 仲有個

"南區爛gag王"既花朵咩?!?!

我有將軍澳 "滴死王" 的卓號

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-10 13:22 發表
我有將軍澳 "滴死王" 的卓號
世界級碰網王 - 應該都係王皓啦掛....

我最近苦練 滴死 及 碰網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-10 13:27 發表 我最近苦練 滴死 及 碰網
俚二招我練o左幾年都無乜成績,間吾中得!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-3-10 09:34 發表

你唔知我除左有個 "南區屎波王" 同埋 "南區符碌王" 外, 仲有個

"南區爛gag王"既花朵咩?!?!
守生好多個title!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-10 09:57 發表
我最近苦練 滴死 及 碰網
貓生, 相信您的控球技術, 把握來球, 對準網頂白布位置磨擦/拉衝過去, 鍛鍊會有成績(1局10個滴/碰網落對方枱)!

引用:
原帖由 feideepking 於 2008-3-10 19:13 發表

貓生, 相信您的控球技術, 把握來球, 對準網頂白布位置磨擦/拉衝過去, 鍛鍊會有成績(1局10個滴/落對方枱)!
今日一塲有六個 碰網

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-11 09:53 發表

我覺得用長膠係好易high 網的
佢真係有練拉網絕招, 唔只長膠, 用橫打都好多拉網
我改返自己個名Ringo
請不要再叫我Beckham 謝謝!

點解無人同佢爭嫁! (聽聞係無人同佢爭呢個number....)

其實呢個車牌係我一個醫生friend所擁有. 果日上佢車, 我一野就見到啦!! 真係羨慕死人啦!

Snoopy 99....有無人讚助我做翻個 HKTTF 車牌

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-11 14:59 發表
Snoopy 99....有無人讚助我做翻個 HKTTF 車牌
唔係好貴咋! 若然無人同你爭, 一兩千搞掂啦!

不是要 HK$5000 ma ? 同埋是否一定要有數字, 能否只是 HKTTF 呢 ?

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-11 15:22 發表
不是要 HK$5000 ma ? 同埋是否一定要有數字, 能否只是 HKTTF 呢 ?
唔知wor! 我同事話三兩千攪掂既!

我印象好似占話 HK$5000....算吧...無錢

OOOHHH!! 我攪錯了! 或者係我個fd講錯了! Sorry!

如果有老板捐錢比我 ,我會做架
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

發新話題