發新話題

【雙打月賽】12月5日 (六) 4:00-8:00pm 歌和老街

我同行仔CFM
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-11-26 16:57 發表
不如你夾 myron 仔. e 期小朋友咁利害.
其實我唔介意任何人來打我地的比賽.
吾甲 ....因人家太好波啦...豔我屎波.....未必會來打.明不明白...貓大哥

引用:
原帖由 小閒 於 2009-11-26 17:06 發表

吾甲 ....因人家太好波啦...豔我屎波.....未必會來打.明不明白...貓大哥
唔好咁火啦~~~
你出聱,大把人夾啦~

引用:
原帖由 eric985281 於 2009-11-26 17:23 發表

唔好咁火啦~~~
你出聱,大把人夾啦~
多謝您eric985281 我知我出聲大把老友記會來夾我

myron + Speedwong 報名
本帖最近評分記錄

Confirm for samLam + 金毛輝
本帖最近評分記錄

confirm,eric+melody~
本帖最近評分記錄

cfm
本帖最近評分記錄

雙打最強 - Myron + Speedwong

【雙打月賽】12月5日 (六) 4:00-8:00pm 歌和老街

近期狀態大勇的年輕新手 myron 仔夾三.
聞說此組合 win 過丙組亞軍 + 甲組八強的乒匯組合......
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-11-27 10:46 發表

近期狀態大勇的年輕新手 myron 仔夾三.
聞說此組合 win 過丙組亞軍 + 甲組八強的乒匯組合......
等我找他們再打過...

你未找人同你甲 law. 波枱上的東西, 波枱上解決
pun + jackho 啱啱 cfm 左打la...
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-11-27 10:54 發表
你未找人同你甲 law. 波枱上的東西, 波枱上解決
pun + jackho 啱啱 cfm 左打la...
貓哥:您說得對有D東西應該係波枱上解决......我找緊人...暫時汝我先

你可以找下 高x澤 或者是李靜....咁應該有机會爆他們
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-11-27 11:09 發表
你可以找下 高x澤 或者是李靜....咁應該有机會爆他們
需吾需要甘強呀

小閒+嘉倫.......... thx. cfm
本帖最近評分記錄

陸緯軒 + 張藝 join
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 TINYAU 於 22-10-2009 12:18 發表
呀貓

JASON + TINYAU~

THANKS!
Confirm, but miss our name on the name list. May we on the waiting list?
本帖最近評分記錄

Confirm ...thanks
本帖最近評分記錄

phantasy + draw confirm
本帖最近評分記錄

發新話題