100 12345
發新話題

【雙打月賽】12月5日 (六) 4:00-8:00pm 歌和老街

【雙打月賽】12月5日 (六) 4:00-8:00pm 歌和老街

日期 : 12月5日 (六)
時間 : 4:00-8:00pm
地點 : 歌和老街四樓
費用 : HK$60/Pair
奬項 : 冠軍奬牌 x 2, 亞軍奬牌 x 2, 季軍奬牌 x 2, 殿軍奬牌 x 2
賽制 : 小組循環, 首兩名出上線, 次兩名打下線遺材賽

Remark :
1) 請各參加者於比賽前一週上網 Re-Confirm
2) 新手請 PM 中文名及電話給我們
3) 比賽積分 x 2 (將會計算在個人積分榜上)
4) 有分讓, 細節由貓貓決定....不得異議
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

CFM
1) ele1214 + 行仔
2) 4466 + mao
3) myron + speedwong
4) samLam + 金毛輝
5) eric + melody (讓一分)
6) hk-kc +
7) jackho + pun
8) Ka Lun + 小閒
9) JASON + TINYAU
11) DRAW + Phantasy
12) 陸緯軒 + 張藝
13) kwai9999 , Sanday
14) ray^^ + health
15) 小吉+微積分
16) yeungchunfai + ha ha ha
曲奇餅(乙)+ kken(丙)

waiting list
------------------------
8) 10) WW08+samchtam
13) 紅雙喜+史丹利
14) 俊仔+雞仔
香港乒乓網

雙打定混雙

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-10-13 11:37 發表

乒粒仔好醒呀!
你唔提我都唔記得呀!

phantasy + draw仔 join

請問女雙(雙丙)讓幾多分呀

兩個丙女仔...四分
兩個乙女仔...兩分
一丙一乙...三分

女女 vs 女女....什麼組別都無分讓
女女 vs 女男 ..... 什麼組別都無分讓

只有女女 vs 男男 或 男女 vs 男男才設讓分.

看唔明唔牢要, 到時我話事.  不得投訴   好黑暗
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-10-13 17:04 發表
兩個丙女仔...四分
兩個乙女仔...兩分
一丙一乙...三分

看唔明唔牢 ...
咁對住maomao有冇得受讓?

我報名先....我的拍擋遲D話比你知

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-10-13 17:04 發表
兩個丙女仔...四分
兩個乙女仔...兩分
一丙一乙...三分

看唔明唔牢 ...
看似複雜..............

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-10-13 17:10 發表

看似複雜..............
唔複雜...mao兄話讓幾多就幾多
本帖最近評分記錄
  • (=^x^=) +10 完全正確 2009-10-13 17:13

引用:
兩個丙女仔...四分
兩個乙女仔...兩分
一丙一乙...三分

看唔明唔牢 ...
唔該你呀, 貓貓 黑暗我最鐘意, 一陣我PM你話你知我想讓幾多分

看以唔好看, 唔好問.
到時我講, 你聽便可以.
hkttf 是沒有公平的比賽,
香港乒乓網

如果我 vs 家組.....我會讓 12 分.
(三局加埋)
香港乒乓網

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-10-13 17:11 發表

唔複雜...mao兄話讓幾多就幾多
haha....yes yes!!!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-10-13 17:11 發表
看以唔好看, 唔好問.
對..唔公平的....勁人總係可以打多幾場

我地的月賽好唔公平 ga
有時 17,18, 19, 20 有牌拿.
反為 5-16 是無奬....(最近新手月賽便是咁樣)
香港乒乓網

ELE1214+行仔

join

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-10-13 17:11 發表
看以唔好看, 唔好問.
我至鍾意呀!
o( ^ (00) ^ )o

100 12345
發新話題