33 12
發新話題

野田妹之無言的感激

野田妹之無言的感激

好多謝大家禽晚參與野田男女子月賽加小妹的生日會,
成場有成40幾人, 好不熱鬧,
估唔到大家仲送咁多生日禮物俾我,
真係受寵若驚呀!

係到好多謝以下嘅VIP的生日禮物, 令小妹今年過咗一個十全十美嘅生日會呀!
1. 太陽之子
2. 氣寒西北
3. 靚仔師傅
4. 粒仔輝
5. 家姐
6. 00夢00
7. Jotam
8. Candy
9. 曲奇餅
10. melody

特別鳴謝: 粒仔輝雖然唔可以抽空出席, 但佢都精心挑選咗一份生日禮物俾我, 真係好多謝你呀!
              當然仲有我最錫嘅melody啦, 佢都專登叫小bobo帶咗份生日禮物俾我, 希望你排球比賽有好成績啦!

再特別鳴鳴鳴謝: 貓貓去完美國再返埋大陸之後, 一返到嚟香港就同我祝賀兼買生日蛋糕俾各位, 仲要hold個咁大型嘅比賽,真係辛苦哂你呀! 當然仲有46叔, 無時間食嘢都幫手攪個比賽, 多謝你!!

有讚當然有彈, 彈嘅就係點解小bobo媽媽無嚟架? 你知唔知我等咗見你幾耐呀??? 所以要罰你欠我一個birthday kiss啦!

如果你地想要返d相就pm我你地嘅e-mail address啦!

大家對小妹的寵愛我會銘記於心, 係到容我再一次多謝大家!!

o( ^ (00) ^ )o

我果份唔記得左比你呀
木: Butterfly Viscaria
正手: Tibhar MX-P
反手: Tibhar EL-P

I also forgot to give you my birthday ...... give it to you next time...

引用:
原帖由 brian1115 於 2009-11-21 16:54 發表
我果份唔記得左比你呀
咁你下次見到我再俾我囉!

引用:
原帖由 james007 於 2009-11-21 17:18 發表
I also forgot to give you my birthday ...... give it to you next time...
唔駛啦,
可以save...

掛住打波,我都忘記左比個birthday   你tim
祝你有個難忘既生日..咁多高手既比賽,我冒住比人數11蛋既"危險"都係支持ga~~~

引用:
原帖由 小bobo 於 2009-11-21 23:22 發表
你唔好彈我丫媽啦^^,,,佢會好痛嫁
有機會我一定會叫佢黎見下你呢個美麗既姐姐^^
鬼叫佢咁無心肝呀??

引用:
原帖由 天樂 於 2009-11-21 23:25 發表
掛住打波,我都忘記左比個birthday   你tim
祝你有個難忘既生日..咁多高手既比賽,我冒住比人數11蛋既"危險"都係支持ga~~~
唔緊要, 下次見到要還!
你贏咗咁多人仲好講??

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-11-21 23:29 發表

你贏咗咁多人仲好講??
天樂贏左幾多人?
賽後同007 球痴 jotam 野田 天樂 , 重有賽前同莫晏 小風
打到腳軟

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-11-21 23:29 發表

你贏咗咁多人仲好講??
要還架!?使唔使比利息GA?
邊有d咁ga事..我最後比人見人愛既小馬決勝局KO左(小馬同46哥真係好好波~);
不過打到上線已經好難得了

引用:
原帖由 天樂 於 2009-11-21 23:36 發表

要還架!?使唔使比利息GA?
邊有d咁ga事..我最後比人見人愛既小馬決勝局KO左(小馬同46哥真係好好波~);
不過打到上線已經好難得了
你想我收幾多利呀?
係咪越多越好呀??

見到咁多人同你慶祝生日,真係開心呀

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-11-22 00:07 發表
見到咁多人同你慶祝生日,真係開心呀
你恨唔到咁多架啦!

你地有無人同我影完相想要返架??

希望野田妹下次生日會都係咁精彩!

引用:
原帖由 feideepking 於 2009-11-23 09:26 發表
希望野田妹下次生日會都係咁精彩!
我諗無咩機會啦!

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-11-23 09:18 發表
你地有無人同我影完相想要返架??
好啊~~~
send去我e mail度啊~

引用:
原帖由 eric985281 於 2009-11-23 10:01 發表

好啊~~~
send去我e mail度啊~
係咪你msn個address呀??
要今晚先有喎!

33 12
發新話題