發新話題

【瑤瑤】比賽規則 - 版主

簡易乒乓球比賽

做死人既比賽..晨咁早 8 點開波.....7點幾要去到準備......到5點幾先走.....
全部小學生比賽......但水平好參差...有 d 波都唔識開.....真係攪到自己都亂哂...唔知點咁...都係寧願做番高水平 d 既賽事......
不過見到 d 小朋友好可愛...都好開心.....

警訊

星期日果日無意中睇到警訊...其中一 part 節目介紹一 d 新成員....竟然見到我個大學同學.....而家係元朗區某見習督察..當年畢業..聽聞佢考唔到...今日佢終於得左啦...恭喜佢 自少已經立志要做警察..而又可以夢想成真..真係好...

你既夢想又有無實現到??

引用:
原帖由 off+ 於 2008-3-5 10:32 發表
有!但現實同夢想有好大距離!
夢想想成為馬林, 黃勵勤...

引用:
原帖由 hotin133 於 2008-3-5 10:24 發表

個比賽叫咩名 ?
如題, " 簡易 "

引用:
原帖由 hotin133 於 2008-3-5 10:55 發表
我想參加liness" />
只限小學生喎

引用:
原帖由 hotin133 於 2008-3-5 11:05 發表

我是小5的小學生 ! >
你遲左啦...比賽都開始左兩個星期, 明年請早

引用:
原帖由 hotin133 於 2008-3-5 11:07 發表

有無詳情 ?
你應該學校會收到資料既....

很掛念你 !

今日搭小巴...見到一間舖門口有隻貓....坐在响到....好乖....好可愛........眼定定望左佢好耐.....
可惜無帶相機..影低佢....諗番起 meat cat......我好掛住你....你還好嗎?

我係貓 fans....

引用:
原帖由 小明 於 2008-3-10 10:10 發表

咁有無養番十幾隻過下引?
養十幾隻就唔係過引啦喎...

引用:
原帖由 off+ 於 2008-3-10 09:58 發表
哈哈!我日日都對住二隻貓!
邊到...我又去睇...

引用:
原帖由 小明 於 2008-3-10 10:28 發表

咁你養左幾多隻ar
1隻都無...玩先係最過引

我只係要我相入面果隻.......

引用:
原帖由 小明 於 2008-3-10 12:19 發表
你相入面果隻係?
貓囉.......最愛 meat cat

引用:
原帖由 小明 於 2008-3-10 12:25 發表
張相你影ga?
Yes...朋友隻貓

引用:
原帖由 小明 於 2008-3-10 12:54 發表

張相好搞笑, 因為我睇唔明張相
掉轉左個頭者....

3/10 Buffet

帝苑 Buffet 正 !!  

引用:
原帖由 off+ 於 2008-3-11 11:40 發表
How much? Photo?
Photo? 自己上網搵啦...環境唔錯..食物唔錯...
價錢 300百幾 / per head, 有某大銀行信用咭仲有 discount

引用:
原帖由 james007 於 2008-3-11 11:58 發表
sure sounds like you had a good dinner last nite wor...
唔錯家...我唔介意你請我去多次  

引用:
原帖由 james007 於 2008-3-11 12:16 發表
hmm... I better make sure I can keep a promise before I make a promise...girls are very "little air" gei....
食餐飯者...唔使咩 promise 咁嚴重呀

發新話題