發新話題

【瑤瑤】比賽規則 - 版主

1/25 飯局

今日 Supplier 請食飯....有好野食..最岩我....炒翅..一啖翅, 一啖湯.......
食得好飽好飽.....唔郁得...:loveliness:

引用:
原帖由 aa5436 於 2008-1-26 05:21 發表
我琴晚都有参加飯局
有鮑魚又有翅食:loveliness:
呢排好多飯食.....:lol

從拾乒乓波拍的感想

認真打番乒乓波兩個多月, 想一想, 都很有趣
如果不是報上了裁判班, 就無今日的我....
買左塊叫唔平的板, 其實都唔知岩唔岩自己用,  想要一塊好質量的..覺得睇價錢無死..其實好膚淺, 識的品牌唔多...只知 BUTTERFLY 係好野.....
有好多姿勢動作都唔岩...因為無接受過正統訓練....比人話似小朋友打波.....
打羽毛球式乒乓波, 拍波, 最岩我..完全唔怕比人放高球...但對旋轉就怕怕...羽毛球都無旋轉既.....
還有一身羽毛球既裝束...YY 衫 / YY褲 / YY鞋, 係時候買番d butterfly ...... ( 雖然我大部份時間都唔係著運動衫 ....哈哈哈 )
識到一大班朋友...好開心.....個個都對我好好
同埋打乒乓波始終都是我的興趣...帶比我喜樂 ;P

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-1-30 11:11 發表
因為你太好, 所以個個都對你好好.....

其實你打得好好,......如果怕旋轉便入我邪門門下, 邪死d 麻叻佬
嘻嘻...我好好...我都知......:lol
好, 等我試試..邪一邪...

1 分鐘 Sit up

由於近期吃得太多..肚腩都跑出來了......
昨天臨睡前, 做了一會 sit up....很久都沒有做了.....還好....
大家有無同感..就是...一分鐘其實好易過...但做一分鐘 sit up 就感覺時間很長很長......:L

引用:
原帖由 petlover70 於 2008-1-30 12:02 發表

我而家隨時都仲做到一二百吓喎....:o
我做 廿 零 三十 下都想死.......:L

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-1-30 12:05 發表
你洗唔洗個 sit up AR :L
留番比輝蛇啦
輝 sir 做唔做都一樣者......;P

引用:
原帖由 petlover70 於 2008-1-30 12:05 發表

咁....需唔需要教練 ? ;P
乜呢 d 都要教練家咩??? :o

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-1-30 12:13 發表
可能只有 21 "
咁睇 小 我呀 ?? :L

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-1-30 12:18 發表

咁你又唔澄清真正吋數.???!!!:o ...:lol
可大可小......:lol
有 d 神秘感好 d......

引用:
原帖由 petlover70 於 2008-1-30 12:50 發表

唔使講....下次我度一度就一清二楚:lol
嘩....男女授授不親呀......:$

我終於有我第一對乒乓球鞋啦..

值得紀念下......:lol

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-1-31 00:32 發表

妳都要多謝我喎!!!!!!!!!!
多謝 !!

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-1-31 00:34 發表

wa.....!!!!!!! 想點????????????????:funk:
咁我收番囉....

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-1-31 00:37 發表

wakaka......................;P

我會比好多人追殺ga..................:funk:
無鬼用 !! :L

引用:
原帖由 諾沃克 於 2008-1-31 00:42 發表
對鞋我幫你拎左成晚, 多謝我都冇句.:'(
諾諾, 點止多謝你咁簡單..仲要請你食番串魚旦......:loveliness:

引用:
原帖由 44_66 於 2008-1-31 10:16 發表

近排係果面 收到 d 瘋 , 吾知堅定流 ;P
邊到果面吹大風呀??

引用:
原帖由 44_66 於 2008-1-31 10:28 發表

跌屎咳囉 .... 姐姐 :loveliness:
下.......我未响果面出現過家喎?

你地兩條友好停口, 停手啦.......:@

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-1-31 11:15 發表

談談情,何罪之有??? :L
去你自己個 blog 到談啦......:P

發新話題