發新話題

【瑤瑤】比賽規則 - 版主

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-17 12:29 發表

我仲未正式係基督徒.....不過我唔介意同你相討下點樣踢人入會..因為呢到太多邪人....;P
乒工廠好似有好幾位朋友仔都係基督徒.:hug:
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

犀利, 聽聞J先生的確係, 你咁都知 !!

引用:
原帖由 martinhkc 於 2007-12-17 22:33 發表

J先生成日去祈禱...........希望每一日順利過渡.........因為佢罪孽心重;P
J先生只係得去教會短短一兩個鐘係正經之外, 其他時間都係.......:L

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-17 22:41 發表

可能佢果一兩個鐘都係唔正經既...哈哈哈;P
咁就唔知啦, 我地幻想唔到佢係教會入面係點既樣:lol

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-22 20:47 發表
琴晚無訓過...今朝唔記得左, 好似10點幾先訓.......
本來想去睇比賽...但掙扎完..最後都比睡魔戰勝左.....
瑤瑤小姐, 成晚冇訓過, 唔係麻?

對女仔黎講, 成晚唔訓, 對皮膚唔好架喎!

乜有人派禮物咩? 點解我冇既!

我記得啦 !!:lol

引用:
原帖由 martinhkc 於 2007-12-27 19:56 發表

路邊社消息:果晚有人送左份小禮物wor.........:o
你隻肥野, 咁好記性!:lol

:lol .

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-1-31 00:44 發表

諾諾, 點止多謝你咁簡單..仲要請你食番串魚旦......:loveliness:  
加多枝熱維他奶啦, 唔該

引用:
原帖由 太陽之子 於 2008-1-31 00:55 發表

乖la..
de de請你食糖糖la....
好冇呢??
你好似好緊張咁bo~:o

引用:
原帖由 44_66 於 2008-1-31 10:16 發表

近排係果面 收到 d 瘋 , 吾知堅定流 ;P
WAKAKA:o

發新話題