發新話題

【瑤瑤】比賽規則 - 版主

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2007-12-13 17:21 發表

你冇行了!!! 高佬;P
TKO 係高佬?? 有沒有6尺高...哈哈 !!;P

引用:
原帖由 44_66 於 2007-12-14 09:17 發表
昨日有杏一倒  xx 板煮瘋彩 ... 果然名不虛傳 :o
哈哈...彩 !!

開頭以為你吹水叻, 原來打波都有番咁上下.....;P

引用:
原帖由 feideepking 於 2007-12-14 10:30 發表

瑤女, 大陸的工業區好入, eg: 雲浮; 無專用車出入o既話, 分分鐘都唔知點返出嚟. 希望您出入安全!:D
我地公司好在有專車 ! 暫時仲安全:loveliness:

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2007-12-14 11:58 發表

誠邀你過嚟做荃灣版主丫
你地果區版主已經有3個人啦喎.....:o

引用:
原帖由 martinhkc 於 2007-12-14 14:15 發表
回復 62# 的帖子

Last time I'm working in 新興around 1/2 yr
so far away ar.....
雲浮 / 新興我都唔知係邊....我估我果到未係算好入......

引用:
原帖由 Cola 於 2007-12-14 16:07 發表
badminton版主 la!
唔係幾好既, 一陣個個掛住黎打羽毛球就唔好啦.....;P

引用:
原帖由 Cola 於 2007-12-15 00:18 發表
We play badminton not just because of girls, right?
好啦, 我有波打叫埋你啦 !

12/16 好充實的一日

好充實的一日

早上返教會
3-7pm 乒工廠打乒乓波, 雖然唔算打好多波....中間加插同 aa 慶祝生日小片段..但都好開心
8-10pm 打羽毛球, 因為去食飯攪到打波遲到左半個鐘..後尾再打多半個鐘, 比人趕走

對腳好攰呀.......:Q

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-17 01:30 發表
wah ....后生女即是后生女, 打完4個中乒乓再打兩小時 宇毛.........e 你都是同行 (基督徒)....得閒要相討下點樣踢d會員入會 (教會)
我仲未正式係基督徒.....不過我唔介意同你相討下點樣踢人入會..因為呢到太多邪人....;P

引用:
原帖由 Mao 於 2007-12-17 12:57 發表
我都邪人...但又有翻教會, 咁點 ar
咁返去咪岩囉....要改邪歸正 !!;P

引用:
原帖由 諾沃克 於 2007-12-17 13:22 發表

乒工廠好似有好幾位朋友仔都係基督徒.:hug:
邊幾位呀???:o  
我知 J 先生係囉........

引用:
原帖由 諾沃克 於 2007-12-17 22:18 發表
犀利, 聽聞J先生的確係, 你咁都知 !!
佢果日向我自首.....;P

引用:
原帖由 諾沃克 於 2007-12-17 22:37 發表

J先生只係得去教會短短一兩個鐘係正經之外, 其他時間都係.......:L
可能佢果一兩個鐘都係唔正經既...哈哈哈;P

Long weekend 後的慘況

臨近年尾要清假, 放六, 日, 一, 3 日者, 返黎點解可以咁多野要做, 樣樣都急, 都唔知做咩先好.
最憎 d 人同一日內  resend email 追野, 哎! 唔知幾點先可以走呢??! 想喊 :Q

引用:
原帖由 aa5436 於 2007-12-18 19:50 發表
我精神上支持你:loveliness:
10:30pm, 由於太肚餓的關係....係時候返屋企啦

引用:
原帖由 aa5436 於 2007-12-18 22:28 發表
仲未返屋企:o
嘩, 你打完波返黎啦, 未呀... 而家閃人

今晚一次過見到兩個管理員.....
輝 sir, 真係一睇就知係阿 Sir........
Back hand Mao, 果然好多 back hand......;P

新屎坑都有3日旺......;P

百痴仔的一天

因為要清假的關係, 原本今朝早係放假的, 不過唔記得左返左工......
返到公司, d 同事就用d 好奇異的眼光望我....然後打我內線, 問我做咩返工....
先至如夢初醒 :Q

今日終於見到傳聞中的大長佬啦......

發新話題