發新話題

【瑤瑤】比賽規則 - 版主

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-1-10 01:58 發表
今日放工約左班朋友去九公打羽毛球 .....感覺上呢排成日都係乒乓波..乒乓波....冷落左羽毛球...所以無論幾忙都要去打打波.......點知比我咁岩撞到一個中一的同學..係隔離場打波...咁岩都得既?? 仲交換埋電話...

經 ...
我噚晚大約在妳見到B先生的時間都在九公喎...
唉 ,可惜, 早知去羽毛球場睇下啦..:o
(不過我企左一陣就走左喇)

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-1-10 11:16 發表

你又去果到攪咩呀....睇 B 先生?? ;P  
嘻..向陽光偷師.  睇左B先生一SET波, 不愧係32強.  佢的邪膠用得好好.

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-1-10 11:41 發表
昨日見到乒乓人還以為在陽光打波的
你當然見到我啦, 企正門口.
你係邊個呀, 用咩板嫁?  (我有留意全部人掃球呀...)
我噚晚收工路過的, 睇左一陣就去西灣河打波.

下次睇下你地有無位, 我再拜會你地啦.

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-1-10 11:45 發表

你唔會比佢邪親呀嘛......:lol  
好大機會會比佢邪親, 因為佢轉板轉得好快.

引用:
原帖由 防守王 於 2008-1-10 12:41 發表

邊個咁堅.....轉板快....有無長膠王子咁快!!??
咁就無佢咁快~~~

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-1-10 13:37 發表
打過先知.....
有機會一定打...不過都知我情況有危險..:L

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-1-19 10:37 發表

等我睇下我個 schedule 先...再話你聽.....或者搵日一齊做裁判前後既時間 ?! :loveliness:  
就2月2日啦...

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-1-19 11:17 發表

果日晏晝都應該 OK o既.......:lol

希望你捱到夜晚, 到時先會見到你
果日晏晝我會到, 不過唔使等我喇, 我捱唔到夜晚..應該好快走得..
因為對手太強.  真的好強.  而且非常好氣勢的..
首先要過一位老友(都未知過唔過到), 再次過兩兄弟, 兩個都俾上次元旦盃時的浩仔更快,更狠, 更穩, 更準, 更持久....
就算過到個細佬, 就會對佢大佬.  
一定無運行..死路一條..:'(

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-1-19 11:33 發表
都係果句啦...睇果日狀態....波係圓既...!! :lol
你 number 幾號呀??
我打 場數係 MB25, 14:40PM
睇狀態 : 無乜狀態, 嘻嘻
波係圓 : 所以有規律, 唔會有突發事.  除非整凹佢啦....:lol

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-1-19 11:48 發表
陳先生, 加油 ! :loveliness:  
多謝!  不過我都無壓力.  因為有壓力都無用.  點都死...
除非唔番工日日苦練8個鐘, 可能會有奇蹟...

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-1-19 12:28 發表

明白呀...只要樂在其乒乓中便可...:loveliness:  
我打波一向都好enjoy.  所以都"專登"打多幾球來回.  唔會一板打死人, 又唔會一板俾人打死.

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-1-19 12:33 發表
add oil add oil
加咩油呀? 呢排d人興 芥花子油播...:lol

多謝先!!

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-1-30 12:14 發表

咁睇 小 我呀 ?? :L  
咁你又唔澄清真正吋數.???!!!:o ...:lol

發新話題