24 12
發新話題

【瑤瑤】比賽規則 - 版主

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-10 22:32 發表

我都唔知點解會無啦啦無升左板主...仲未攪得太清楚呢到
朋友隻貓......唔係好得意, 係勁得意...超級得意....可以將原本對貓無好感的我, 攪到愛上左貓呢種動物 :loveliness:  
好一個C9Killer :@

引用:
原帖由 Cola 於 2007-12-14 01:05 發表

Yes, he is!:D
C 9 Killer :victory:

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-30 21:41 發表

岩, 不過套衫會影响心情呢...
我唔信 :lol

妳1月1號著來睇下我就信:victory:

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-30 22:01 發表

我著果套衫果時, 係要收錢家喎....
開個價比我啦 :lol

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-30 22:04 發表

你問乒總啦..我而家係佢他既人......
初級裁判咪約兩百幾一日(八個鐘計);P

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-30 22:06 發表

Double 差唔多...
咁我頒咗證書比妳喎........收順啲喇:L

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-30 22:10 發表

你 1/5 去睇 Johnny 比賽就會見到我著果套騎呢野
果個 PK@Johnny 乎;P

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-30 22:17 發表

或者 WD 40 @ Johnny.....
原來係 廢@Johnny ;P

引用:
原帖由 jasonkyy 於 2007-12-30 23:08 發表

影響心情, 但唔好影響執法水平.:lol  
女姓的心態是我輩男姓一生都唔明白的一個問題,除非你是;P

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-30 23:32 發表

我自己有時都唔明自己啦.....何況你地
所以我一向都唔會估異性個腦諗乜,因為佢地大多數都變得好快,是我們追不到的;P

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-1-23 20:35 發表
唔知會唔會咁好彩/ 唔好彩比人抽中做陪審團.......!!???
不過仲要早過平時返工起身...:Q
去到妳時記緊好似傻妹咁四圍望;P

祝妳好運:lol

我尋晚都在大澳食花尾躉宴;P

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-2-11 19:35 發表
今日睇左長江七號..都幾好睇呀...不過唔明為乜要攪隻野出黎....??
不過見個細路喊, 都自然o必到眼淚出黎 :'(
我未睇;P

等出 DVD :lol

引用:
原帖由 小過童 於 2008-2-11 20:24 發表

睇完最好借比我:lol
無問題..........朋友嘛:handshake

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-2-12 17:27 發表
今日係年假的最後一天, 聽日又要重新投入工作, 新一年, 舊工作, 希望有新突破

今日做乖乖女, 去買餸準備今晚打邊爐...已經唔知幾耐無行過街市買餸啦......:loveliness:
又無我份:'(

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-2-12 18:39 發表

下次去你屋企, 我做買手囉..:loveliness:  
咁直接架:funk:

等我度個靚期先喇:P

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-2-12 19:18 發表

快 d 度啦咁 :loveliness:  
就下星期六晚喇;P

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-2-12 20:06 發表

嘩...要出 post 先得....:lol  
聽晚食住傾啦:lol

都係果句,明晚有出席者優先款待;P

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-2-12 20:55 發表

輝輝!! 我又去!!!!:loveliness:
預你倆位 OK:handshake

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-2-14 01:16 發表
好開心既一個球局.....有利是豆.......:loveliness:
嘻嘻..同輝 sir 打了一舖 6 分 4...好耐無聽過呢個計法啦.....好似小學生時先用.......:lol
哈哈..貼在車上的 Benz logo 貼子...呢 d 咪叫可愛囉.......唔準再 ...
果然天真瀾漫;P

24 12
發新話題