發新話題

【瑤瑤】比賽規則 - 版主

引用:
原帖由 aa5436 於 2008-1-3 01:44 發表

成朝發夢諗住比賽既情景:lol
噢, 原來您係Day dreamer!:o

引用:
原帖由 martinhkc 於 2008-1-3 01:44 發表
通常放完假都會遊魂.............希望快d醒啦..............:)
今日開始回魂...好 d

引用:
原帖由 aa5436 於 2008-1-3 05:14 發表

成朝發夢諗住比賽既情景:lol
無機會睇你比賽添....:Q ..

係呀
都無咩機會喇
我好少打比賽;P

引用:
原帖由 aa5436 於 2008-1-3 19:54 發表
係呀
都無咩機會喇
我好少打比賽;P
咁唔怪得您發有關o既夢喇, 因為緊張:L ; 像返新工頭幾日, 好容易會發夢返工... ...:o

引用:
原帖由 feideepking 於 2008-1-3 23:33 發表

咁唔怪得您發有關o既夢喇, 因為緊張:L ; 像返新工頭幾日, 好容易會發夢返工... ...:o
有 d 9 唔搭 8, 唔知你講咩, 係咪搭錯線? :L

1/1 元旦盃 - 補充

記得果日有個人比左一包紙包麥精比我.......不過我唔記得左佢個名...應該係 Kei or Fai....
雖然最後都無飲過.......但都多謝你先 ! :loveliness:

仲要讚下大長佬...幫我剪線.....除了, 波品 & 人品 好.. 大家都讚...仲好細心家 :loveliness:

1/4 - 病倒了

唔知係假期玩得盡得制...定係凍親的原故.....喉嚨好痛 + 發燒...
決定今日放假要响屋企休息........要快d 好番....
唔係聽日好難捱 :'(
醫生, 可唔可以唔比果d 膠藥丸我.....我好怕:Q

休息多點......:(
免得多人傷心/擔心

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-1-4 11:46 發表
休息多點......:(
免得多人傷心/擔心
我會家啦....而家就去訓覺 zzzzzzzzzzzzzzzzzz

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-1-4 08:13 發表
唔知係假期玩得盡得制...定係凍親的原故.....喉嚨好痛 + 發燒...
決定今日放假要响屋企休息........要快d 好番....
Hope you could get well soon!:handshake

take take take care !
我改返自己個名Ringo
請不要再叫我Beckham 謝謝!

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-1-4 11:43 發表
多d休息呀
唔好成日上黎吹水
好番先上黎吹過

多謝各位關心..我訓醒覺已經好番好多啦........:loveliness:

好番就好喇
如果唔係 好多人擔心你:lol

1/5 第一個裁判天

嘩...今日好開心呀....雖然岩岩病完...仲要由2點做到 11點...但係點知撞到好多人都係今日比賽喎...真係好熱鬧...一 d 都唔覺得孤獨...完左之後仲一大班人一才去食野..再講過....好 Happy ! :loveliness:

恭喜隻貓今日出線...要繼續努力邁進....我同 aa 都會支持你 !
Johnny 你好叻仔呀..今日打得好好呀....!!  就封你做我偶像 ( 只限今天 ) !! :kiss:

Thank you so much, 超額完成.,昨天真是好熱鬧  好開心

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-1-6 07:28 發表
Thank you so much, 超額完成.,昨天真是好熱鬧  好開心
咁樣的環境比賽..心理壓力都會少 d..,加埋又多 fans......係唔同d......:loveliness:

1/6

哈哈...過埋今日既比賽...我終於可以開始去 book 羽毛球場打波啦....之前仲諗住要等到 2 月添.......

今日真係早出晚歸......晨早7點幾起身......到 夜晚12 點幾先返黎......好攰啦 ! 要收拾心情啦..聽日大把野做.......最衰星期五又請左假......:Q

發新話題