發新話題

【瑤瑤】比賽規則 - 版主

引用:
原帖由 輝Sir 於 2007-12-30 21:58 發表

我唔信 :lol

妳1月1號著來睇下我就信:victory:
我著果套衫果時, 係要收錢家喎....

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-30 22:01 發表

我著果套衫果時, 係要收錢家喎....
開個價比我啦 :lol

引用:
原帖由 輝Sir 於 2007-12-30 22:02 發表

開個價比我啦 :lol
你問乒總啦..我而家係佢他既人......

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-30 22:04 發表

你問乒總啦..我而家係佢他既人......
初級裁判咪約兩百幾一日(八個鐘計);P

引用:
原帖由 輝Sir 於 2007-12-30 22:05 發表

初級裁判咪約兩百幾一日(八個鐘計);P
Double 差唔多...

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-30 22:06 發表

Double 差唔多...
咁我頒咗證書比妳喎........收順啲喇:L

引用:
原帖由 輝Sir 於 2007-12-30 22:08 發表

咁我頒咗證書比妳喎........收順啲喇:L
你 1/5 去睇 Johnny 比賽就會見到我著果套騎呢野

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-30 22:10 發表

你 1/5 去睇 Johnny 比賽就會見到我著果套騎呢野
果個 PK@Johnny 乎;P

引用:
原帖由 輝Sir 於 2007-12-30 22:11 發表

果個 PK@Johnny 乎;P
或者 WD 40 @ Johnny.....

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-30 22:17 發表

或者 WD 40 @ Johnny.....
原來係 廢@Johnny ;P

引用:
原帖由 瑤瑤 於 30-12-2007 21:41 發表

岩, 不過套衫會影响心情呢...
影響心情, 但唔好影響執法水平.:lol

引用:
原帖由 jasonkyy 於 2007-12-30 23:08 發表

影響心情, 但唔好影響執法水平.:lol  
女姓的心態是我輩男姓一生都唔明白的一個問題,除非你是;P

引用:
原帖由 輝Sir 於 2007-12-30 23:13 發表

女姓的心態是我輩男姓一生都唔明白的一個問題,除非你是;P
我自己有時都唔明自己啦.....何況你地

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-30 23:32 發表

我自己有時都唔明自己啦.....何況你地
所以我一向都唔會估異性個腦諗乜,因為佢地大多數都變得好快,是我們追不到的;P

jonny
打幾點??
咩組?
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

引用:
原帖由 BrianDD 於 2007-12-30 23:46 發表
jonny
打幾點??
咩組?
你自己問佢啦

1/1 元旦盃

其實係前一晚無乜訓過的情況下, 再加埋咁凍既天氣...真係有諗過唔去.......
不過當然無咁衰女啦 ! .結果梗係無後悔啦...精彩比賽 + 氣氛又好好.....總言之一句 : 正
難得 d 球員對我地呢 d 初出矛爐的裁判仔都咁尊重..已經好開心 :loveliness:

完左之後. .約左朋友食飯, 但基本上行行下街都想訓著.....真係好攰.....
呢個假期..玩謝左自己

1/2 悠長假期後的第一個工作天

情況無想像中咁惡劣...唔使做到好夜, 仲可以有時間夜晚出去食飯..好彩 !
當然走既時候..仲有大把野未做..不過...都無心機做...成朝早响到發夢

我今朝去一個機構幫手做野...
佢地幾乎大執位,,,又請新人
個feel勁得意

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-1-3 01:10 發表
情況無想像中咁惡劣...唔使做到好夜, 仲可以有時間夜晚出去食飯..好彩 !
當然走既時候..仲有大把野未做..不過...都無心機做...成朝早响到發夢
成朝發夢諗住比賽既情景:lol

發新話題