發新話題

【瑤瑤】比賽規則 - 版主

對女仔黎講, 成晚唔訓, 對皮膚唔好架喎!
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

引用:
原帖由 aa5436 於 2007-12-22 21:13 發表
睇咩比賽:o
弓起小王子勇奪乒友天地 ﹣聖誕杯冠軍
http://hkttf.com/viewthread.php?tid=2304&highlight=

引用:
原帖由 諾沃克 於 2007-12-22 21:18 發表
對女仔黎講, 成晚唔訓, 對皮膚唔好架喎!
所以今晚要訓過夠本 !

今日無你支持輸左波給 Gong-kill :'(

早d訓:loveliness:

引用:
原帖由 Mao 於 2007-12-22 22:41 發表
今日無你支持輸左波給 Gong-kill :'(
下次你打比賽既時候, 早d 同我講呀...我帶埋啦啦球:loveliness:

引用:
原帖由 aa5436 於 2007-12-22 23:19 發表
早d訓:loveliness:
訓番兩日都補唔番呀:Q

Merry Xmas

引用:
原帖由 44_66 於 2007-12-24 10:08 發表

馬丁 入黎味入黎囉 , 我 掉低兩條腳毛天呀 , 怕許有牙 :lol
非常不雅, 咩你好多腳毛咩? :@

引用:
原帖由 martinhkc 於 2007-12-23 22:24 發表

Mao,你自己一上來就去瑤瑤個post ar...........話我:@
煩你check清楚d時間, 我第一個是比 AA 的.  aa 永遠排第一.  YY 由英文字排只在 Z 前 !!:lol

引用:
原帖由 martinhkc 於 2007-12-23 22:24 發表

Mao,你自己一上來就去瑤瑤個post ar...........話我:@
To AA's message ,
aa 之后我仲發了十多張聖誕咭才到 Yiu Yiu :loveliness:
我驚一入來發比 Yiu Yiu 會比小蠻腰及少校殺

Merry Xmas

不過話時話, 我 e 隻貓貓聖誕咭找得好辛苦架....用咗成分鐘

引用:
原帖由 Mao 於 2007-12-24 12:37 發表
不過話時話, 我 e 隻貓貓聖誕咭找得好辛苦架....用咗成分鐘
多謝  !  Merry Christmas !
或者你搵 Hello Kitty 會容易 d !

係 wor....但你鍾意 hello kitty ma ?  or other

引用:
原帖由 Mao 於 2007-12-24 12:53 發表
係 wor....但你鍾意 hello kitty ma ?  or other
我都鐘意 Hello Kitty ! :loveliness:

2007 平安夜

睇左魔幻羅盤..唔係好知佢講咩...仲訓著埋....
唔通我已經無哂童真?? :Q

2007 聖誕日

好黑仔, 一出街無耐. 就跌左隻 con.....攪到成日都淨係帶住一隻 con 睇野....
過左一個意料之外的聖誕夜..原來某人唱歌好好聽.....某人好飲得...:loveliness:

點解仲未收到聖誕禮物家?:Q

發新話題