發新話題

【瑤瑤】比賽規則 - 版主

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2007-12-13 12:55 發表

Brother topgun...!! 你想害死我嗎??? :L
好一個 24 孝男朋友.....

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-13 14:00 發表

好一個 24 孝男朋友.....
我應該做!!!!!!!:lol

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-13 17:12 發表
oic..唔要高大靚仔, 要24孝的 :lol
咩呀, 我讚緊 Gary 呀  ! ;P

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-13 17:14 發表

咩呀, 我讚緊 Gary 呀  ! ;P
亦都講O左妳擇偶條件....haha...!:lol

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-13 17:12 發表
oic..唔要高大靚仔, 要24孝的 :lol
你冇行了!!! 高佬;P

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2007-12-13 17:21 發表

你冇行了!!! 高佬;P
TKO 係高佬?? 有沒有6尺高...哈哈 !!;P

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-13 17:28 發表

TKO 係高佬?? 有沒有6尺高...哈哈 !!;P  
TKO 係衰佬!!!!!!!!!1:P

你點知:o

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2007-12-13 17:30 發表

TKO 係衰佬!!!!!!!!!1:P
Yes, he is!:D

引用:
原帖由 Cola 於 2007-12-14 01:05 發表

Yes, he is!:D
C 9 Killer :victory:

引用:
原帖由 44_66 於 2007-12-14 09:17 發表
昨日有杏一倒  xx 板煮瘋彩 ... 果然名不虛傳 :o
哈哈...彩 !!

開頭以為你吹水叻, 原來打波都有番咁上下.....;P

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-11 18:39 發表
今日要返大陸做野...點知到廠一陣..就好嘈..唔知發生咩事...原來有 40 幾人黎圍我地間廠....
從未見過呢d 大場面......當然好驚啦....:Q

點知一個有正義感的男人都無喎...全部企埋一二邊睇戲...又唔敢出聲..得個 ...
瑤女, 大陸的工業區好入, eg: 雲浮; 無專用車出入o既話, 分分鐘都唔知點返出嚟. 希望您出入安全!:D

引用:
原帖由 feideepking 於 2007-12-14 10:30 發表

瑤女, 大陸的工業區好入, eg: 雲浮; 無專用車出入o既話, 分分鐘都唔知點返出嚟. 希望您出入安全!:D
我地公司好在有專車 ! 暫時仲安全:loveliness:

引用:
原帖由 瑤瑤 於 11-12-2007 00:09 發表

有咩好提意呀?
誠邀你過嚟做荃灣版主丫

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2007-12-14 11:58 發表

誠邀你過嚟做荃灣版主丫
你地果區版主已經有3個人啦喎.....:o

引用:
原帖由 martinhkc 於 2007-12-14 14:15 發表
回復 62# 的帖子

Last time I'm working in 新興around 1/2 yr
so far away ar.....
雲浮 / 新興我都唔知係邊....我估我果到未係算好入......

badminton版主 la!

發新話題