發新話題

【瑤瑤】比賽規則 - 版主

大年初一

今日大年初一....祝各位新年進步..心想事成, 身體健康, 一團和氣 :lol

初四 乒域賀歲盃

當然要去支持下乒工廠班友仔.......羅殺果日打得好好......Gary / Martin 呢一 pair 左右開弓....Johnny 每日都在進步中...仲見到好多好波之人......阿海好犀利..勁..有姿勢有實際...
好鐘意睇你地比賽...認真的男人真係好吸引 ! :lol :loveliness:
做裁判當然唔少得我...最開心係對手果邊都讚我做得好...;P

長江七號

今日睇左長江七號..都幾好睇呀...不過唔明為乜要攪隻野出黎....??
不過見個細路喊, 都自然o必到眼淚出黎 :'(

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-2-11 19:35 發表
今日睇左長江七號..都幾好睇呀...不過唔明為乜要攪隻野出黎....??
不過見個細路喊, 都自然o必到眼淚出黎 :'(
我未睇;P

等出 DVD :lol

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-2-11 19:48 發表

我未睇;P

等出 DVD :lol
睇完最好借比我:lol
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

引用:
原帖由 小過童 於 2008-2-11 20:24 發表

睇完最好借比我:lol
無問題..........朋友嘛:handshake

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-2-11 20:41 發表

無問題..........朋友嘛:handshake
絞清楚朋友定網友:lol
最新乒器...........................................

引用:
原帖由 openyip 於 2008-2-11 22:13 發表

要點攪先;P
Welcome.............新波友:handshake 日後大把幾會搞:lol

年假的最後一天

今日係年假的最後一天, 聽日又要重新投入工作, 新一年, 舊工作, 希望有新突破

今日做乖乖女, 去買餸準備今晚打邊爐...已經唔知幾耐無行過街市買餸啦......:loveliness:

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-2-12 17:27 發表
今日係年假的最後一天, 聽日又要重新投入工作, 新一年, 舊工作, 希望有新突破

今日做乖乖女, 去買餸準備今晚打邊爐...已經唔知幾耐無行過街市買餸啦......:loveliness:
又無我份:'(

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-2-12 18:37 發表

又無我份:'(
下次去你屋企, 我做買手囉..:loveliness:

我又想打邊爐......
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-2-12 18:39 發表

下次去你屋企, 我做買手囉..:loveliness:  
咁直接架:funk:

等我度個靚期先喇:P

引用:
原帖由 garfieldjam 於 2008-2-12 18:45 發表
我又想打邊爐......
係呀...天氣凍...打邊爐最好:lol
約埋佢地一齊打囉..

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-2-12 19:01 發表

咁直接架:funk:

等我度個靚期先喇:P
快 d 度啦咁 :loveliness:

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-2-12 19:18 發表

快 d 度啦咁 :loveliness:  
就下星期六晚喇;P

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-2-12 19:34 發表

就下星期六晚喇;P
嘩...要出 post 先得....:lol

多謝輝Sir:lol

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-2-12 20:06 發表

嘩...要出 post 先得....:lol  
聽晚食住傾啦:lol

都係果句,明晚有出席者優先款待;P

發新話題