發新話題

【瑤瑤】比賽規則 - 版主

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-1-31 11:29 發表

瑤瑤小姐好大方的:lol
快d話俾小弟知la...

引用:
原帖由 太陽之子 於 2008-1-31 12:01 發表

快d話俾小弟知la...
凍到冇哂記憶:Q

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-1-31 12:10 發表

凍到冇哂記憶:Q
點會呢
你又醒又聰明
板正手又咁勁
一定記得既

引用:
原帖由 太陽之子 於 2008-1-31 12:11 發表

點會呢
你又醒又聰明
板正手又咁勁
一定記得既
咪玩啦!!! 佢地成日話我stupid架,仲有我板正手只係掃球好少少,打分好廢ga!!!:Q

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-1-31 12:15 發表

咪玩啦!!! 佢地成日話我stupid架,仲有我板正手只係掃球好少少,打分好廢ga!!!:Q
咁如果你記得番..再話埋俾小弟知..
就好聰明架la

2-1 Annual Dinner

今日公司 Annual Dinner, 我要抽大奬 :lol

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-2-1 10:08 發表
今日公司 Annual Dinner, 我要抽大奬 :lol
抽到大獎係咪會拎上黎一齊分呢?:lol

引用:
原帖由 太陽之子 於 2008-2-1 10:29 發表

抽到大獎係咪會拎上黎一齊分呢?:lol
我點解要同你地分? :P

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-2-1 10:30 發表

請問我地乒工廠同人有冇份?? 我地一手栽培如0架:lol

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-2-1 10:30 發表

有福同享嘛.....
係咪先??

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-2-1 10:46 發表

請問我地乒工廠同人有冇份?? 我地一手栽培如0架:lol
栽培? 似踐踏多 d 喎 ! :P

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-2-1 10:50 發表

栽培? 似踐踏多 d 喎 ! :P  
我0既方式係另類0架

2-2

今晚做完乙組賽事後...去左旺角食野.....走既時候竟然見到有幾下煙花.......在閙市中放煙花.....係咪拍戲呀?:o

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-2-3 00:46 發表
今晚做完乙組賽事後...去左旺角食野.....走既時候竟然見到有幾下煙花.......在閙市中放煙花.....係咪拍戲呀?:o
可能妳做到傻左....眼花

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-2-2 21:16 發表
可能係旺角商場的超大招牌燈霓虹燈箱射出的光之後的反射... ... :o

引用:
原帖由 太陽之子 於 2008-2-3 00:47 發表

可能妳做到傻左....眼花
雖然係做到傻左...差唔多場場都打足 5 局........:Q
但肯定無眼花.......

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-2-3 01:09 發表

雖然係做到傻左...差唔多場場都打足 5 局........:Q
但肯定無眼花.......
咁妳記住早點休息a

Gary.....入到來,打聲招呼先走啦:loveliness:

2-3

2/3 係阿諾的生日, 又係甲組比賽大日子...去左睇波.....而家先開始認識多 d 球員....
之後去左慶祝阿諾生日...一個簡單而隆重的生日 party....:lol
跟住3 個鐘頭...體力勞動...哈哈...你地無事呀嘛??

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-2-4 10:31 發表
2/3 係阿諾的生日, 又係甲組比賽大日子...去左睇波.....而家先開始認識多 d 球員....
之後去左慶祝阿諾生日...一個簡單而隆重的生日 party....:lol
跟住3 個鐘頭...體力勞動...哈哈...你地無事呀嘛??
己做了傷殘人仕:Q

發新話題