發新話題

【瑤瑤】比賽規則 - 版主

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-1-30 11:58 AM 發表
由於近期吃得太多..肚腩都跑出來了......
昨天臨睡前, 做了一會 sit up....很久都沒有做了.....還好....
大家有無同感..就是...一分鐘其實好易過...但做一分鐘 sit up 就感覺時間很長很長......:L
我而家隨時都仲做到一二百吓喎....:o

引用:
原帖由 petlover70 於 2008-1-30 12:02 發表

我而家隨時都仲做到一二百吓喎....:o
我做 廿 零 三十 下都想死.......:L

你洗唔洗個 sit up AR :L
留番比輝蛇啦

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-1-30 12:04 PM 發表

我做 廿 零 三十 下都想死.......:L  
咁....需唔需要教練 ? ;P

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-1-30 12:05 發表
你洗唔洗個 sit up AR :L
留番比輝蛇啦
輝 sir 做唔做都一樣者......;P

引用:
原帖由 petlover70 於 2008-1-30 12:05 發表

咁....需唔需要教練 ? ;P
乜呢 d 都要教練家咩??? :o

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-1-30 12:10 PM 發表

乜呢 d 都要教練家咩??? :o  
當然要啦, 做得唔啱, 會整傷妳條22吋腰架 !

可能只有 21 "

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-1-30 12:13 發表
可能只有 21 "
咁睇 小 我呀 ?? :L

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-1-30 12:14 發表

咁睇 小 我呀 ?? :L  
咁你又唔澄清真正吋數.???!!!:o ...:lol

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-1-30 12:18 發表

咁你又唔澄清真正吋數.???!!!:o ...:lol
可大可小......:lol
有 d 神秘感好 d......

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-1-30 12:21 PM 發表

可大可小......:lol
有 d 神秘感好 d......
唔使講....下次我度一度就一清二楚:lol

引用:
原帖由 petlover70 於 2008-1-30 12:50 發表

唔使講....下次我度一度就一清二楚:lol
嘩....男女授授不親呀......:$

你地真係要多謝我啦
帶左瑤瑤入黎同你地吹水:lol

我終於有我第一對乒乓球鞋啦..

值得紀念下......:lol

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-1-31 00:27 發表
值得紀念下......:lol
妳都要多謝我喎!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-1-31 00:32 發表

妳都要多謝我喎!!!!!!!!!!
多謝 !!

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-1-31 00:33 發表

多謝 !! :kiss:
wa.....!!!!!!! 想點????????????????:funk:

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-1-31 00:34 發表

wa.....!!!!!!! 想點????????????????:funk:
咁我收番囉....

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-1-31 00:35 發表

咁我收番囉....
wakaka......................;P

我會比好多人追殺ga..................:funk:

發新話題