發新話題

【瑤瑤】比賽規則 - 版主

引用:
原帖由 petlover70 於 2008-1-22 21:29 發表

咩野遲到呀 ? :)
返工遲到 ? 咁咪要請d同事食飯 ? :o
係呀...返工遲到.....今日唔抵呀....搭唔上果部 lift....
不過一人有一次 quota ...唔可以再遲啦....:Q

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-1-22 09:31 PM 發表

係呀...返工遲到.....今日唔抵呀....搭唔上果部 lift....
hehehehe....妳而家仲唔返屋企, 聽日又唔驚遲到咩 ? ;P

引用:
原帖由 petlover70 於 2008-1-22 21:34 發表

hehehehe....妳而家仲唔返屋企, 聽日又唔驚遲到咩 ? ;P
而家走....雖然比目標時間遲左 25分鐘 .....

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-1-21 10:56 發表

你打幾點呀? 夜晚我唔得...
不過你記唔記得我地 2月3號的約會呀???
下...咩約會:o

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-1-21 14:44 發表

做乜你果日唔做呀?
我都去唔切...冇計......

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-1-22 21:31 發表

哈哈....
唔緊要啦
都月尾喇...:lol

引用:
原帖由 aa5436 於 2008-1-23 00:21 發表

哈哈....
唔緊要啦
都月尾喇...:lol
月中先計數呀  .....:Q

明天要上高等法院

唔知會唔會咁好彩/ 唔好彩比人抽中做陪審團.......!!???
不過仲要早過平時返工起身...:Q

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-1-23 20:35 發表
唔知會唔會咁好彩/ 唔好彩比人抽中做陪審團.......!!???
不過仲要早過平時返工起身...:Q
去到妳時記緊好似傻妹咁四圍望;P

祝妳好運:lol

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-1-23 21:28 發表

去到妳時記緊好似傻妹咁四圍望;P

祝妳好運:lol

係咪要著得好斯文果隻家?
同埋係咪金鐘 PP 隔離??

1/24 陪審天

攪完一大輪...等左好耐話入 court 等抽籤, 最後一個電話.. " THE COURT HAS SOME LEGAL ISSUES TO DISCUSS TODAY AND NO JUROR IS NEEDED, YOU MAY LEAVE NOW ".....浪費哂我 D 寶貴時間.....:@

1/25 飯局

今日 Supplier 請食飯....有好野食..最岩我....炒翅..一啖翅, 一啖湯.......
食得好飽好飽.....唔郁得...:loveliness:

我琴晚都有参加飯局
有鮑魚又有翅食:loveliness:

引用:
原帖由 aa5436 於 2008-1-26 05:21 發表
我琴晚都有参加飯局
有鮑魚又有翅食:loveliness:
呢排好多飯食.....:lol

我尋晚都在大澳食花尾躉宴;P

從拾乒乓波拍的感想

認真打番乒乓波兩個多月, 想一想, 都很有趣
如果不是報上了裁判班, 就無今日的我....
買左塊叫唔平的板, 其實都唔知岩唔岩自己用,  想要一塊好質量的..覺得睇價錢無死..其實好膚淺, 識的品牌唔多...只知 BUTTERFLY 係好野.....
有好多姿勢動作都唔岩...因為無接受過正統訓練....比人話似小朋友打波.....
打羽毛球式乒乓波, 拍波, 最岩我..完全唔怕比人放高球...但對旋轉就怕怕...羽毛球都無旋轉既.....
還有一身羽毛球既裝束...YY 衫 / YY褲 / YY鞋, 係時候買番d butterfly ...... ( 雖然我大部份時間都唔係著運動衫 ....哈哈哈 )
識到一大班朋友...好開心.....個個都對我好好
同埋打乒乓波始終都是我的興趣...帶比我喜樂 ;P

因為你太好, 所以個個都對你好好.....

其實你打得好好,......如果怕旋轉便入我邪門門下, 邪死d 麻叻佬

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-1-30 11:11 發表
因為你太好, 所以個個都對你好好.....

其實你打得好好,......如果怕旋轉便入我邪門門下, 邪死d 麻叻佬
嘻嘻...我好好...我都知......:lol
好, 等我試試..邪一邪...

你有邪神教你......無問題架

1 分鐘 Sit up

由於近期吃得太多..肚腩都跑出來了......
昨天臨睡前, 做了一會 sit up....很久都沒有做了.....還好....
大家有無同感..就是...一分鐘其實好易過...但做一分鐘 sit up 就感覺時間很長很長......:L

發新話題