發新話題

【瑤瑤】比賽規則 - 版主

引用:
原帖由 petlover70 於 2008-1-17 10:57 發表

難度咁高既 ?
有幾咁難度高呀??......你留意下 d post 囉.......

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-1-17 11:04 AM 發表

有幾咁難度高呀??......你留意下 d post 囉.......
一個人可能會有幾個名/被人叫左另外一個名....好難估架:Q
(eg.妳個名在post 未必係"瑤瑤")

話時話....呢度吹水....會唔會又被delete架 ? :o

引用:
原帖由 petlover70 於 2008-1-17 11:14 發表

一個人可能會有幾個名/被人叫左另外一個名....好難估架:Q
(eg.妳個名在post 未必係"瑤瑤")
我呢到唔會用第二個名.....不過 d 人會用 Yiu Yiu or YY ...都係我......;P

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-1-17 11:28 AM 發表

我呢到唔會用第二個名.....不過 d 人會用 Yiu Yiu or YY ...都係我......;P  
哦....咁都容易d:victory:
(咁係第度妳用過咩野名) ?

引用:
原帖由 petlover70 於 2008-1-17 11:18 發表
話時話....呢度吹水....會唔會又被delete架 ? :o
呢到應該唔會既..除非我要求囉 ...;P

引用:
原帖由 petlover70 於 2008-1-17 11:33 發表

哦....咁都容易d:victory:
(咁係第度妳用過咩野名) ?
我好專一...無去第二度.....只有 HKTTF... (賣下廣告先)

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-1-17 11:50 AM 發表

我好專一...無去第二度.....只有 HKTTF... (賣下廣告先)
我都係....:)

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-1-17 09:19 發表

打完波食得仲多野.....:L  
哈..妳同我一齊打
我保證妳攰到食唔到野..hoho

引用:
原帖由 太陽之子 於 2008-1-18 01:31 發表

哈..妳同我一齊打
我保證妳攰到食唔到野..hoho
好呀..搵日....唔怕你 ! :lol

1/18

又一次  9:14am 到公司...:L
係公司樓下撞到個同事..一齊衝番公司 ...;P

引用:
原帖由 44_66 於 2008-1-18 09:49 發表

洗吾洗呀 :L
有無睇前文後理呀...要請食飯家.....

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-1-18 09:54 發表

有無睇前文後理呀...要請食飯家.....
唔緊要啦,一個月一餐半餐,你唔係日日都遲到嘛!

:lol :lol

引用:
原帖由 smallstar 於 2008-1-18 10:12 發表

唔緊要啦,一個月一餐半餐,你唔係日日都遲到嘛!

:lol :lol
問題係...遲一分/半分鐘..好唔抵....:P
係喎..你仲欠我 3 個漢堡包....;P

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-1-18 10:20 發表

問題係...遲一分/半分鐘..好唔抵....:P
係喎..你仲欠我 3 個漢堡包....;P  
你幾時食都得
:lol

引用:
原帖由 smallstar 於 2008-1-18 11:03 發表

你幾時食都得
:lol
跟住比番張單 claim 你 $$$ :lol

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-1-18 09:31 發表

好呀..搵日....唔怕你 ! :lol  
邊日先??

引用:
原帖由 太陽之子 於 2008-1-18 23:46 發表

邊日先??
等我睇下我個 schedule 先...再話你聽.....或者搵日一齊做裁判前後既時間 ?! :loveliness:

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-1-19 10:37 發表

等我睇下我個 schedule 先...再話你聽.....或者搵日一齊做裁判前後既時間 ?! :loveliness:  
就2月2日啦...

發新話題