發新話題

【瑤瑤】比賽規則 - 版主

我今日都要打羽毛球呀:D

哈哈...我們有個羽毛球的約會.......期待中...:lol

What a pity! I will not be able to join you guys!:'(

引用:
原帖由 Cola 於 2008-1-8 10:14 發表
What a pity! I will not be able to join you guys!:'(
咁唯有下次囉......

1/9

今日放工約左班朋友去九公打羽毛球 .....感覺上呢排成日都係乒乓波..乒乓波....冷落左羽毛球...所以無論幾忙都要去打打波.......點知比我咁岩撞到一個中一的同學..係隔離場打波...咁岩都得既?? 仲交換埋電話...

經過個乒乓球室...係門口望入去...又見到好似係 B 先生...點解你成日都响果到o既??

唔小心將公司部 laptop 在地鐡月台, 從高處墮下...好在仲開到機..係咪即係無事家?:L

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-1-10 01:58 發表
今日放工約左班朋友去九公打羽毛球 .....感覺上呢排成日都係乒乓波..乒乓波....冷落左羽毛球...所以無論幾忙都要去打打波.......點知比我咁岩撞到一個中一的同學..係隔離場打波...咁岩都得既?? 仲交換埋電話...

經 ...
因為我星期三一定在九公打波;P
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-1-10 01:58 發表

經 ...
我噚晚大約在妳見到B先生的時間都在九公喎...
唉 ,可惜, 早知去羽毛球場睇下啦..:o
(不過我企左一陣就走左喇)

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-1-10 09:53 發表

我噚晚大約在妳見到B先生的時間都在九公喎...
唉 ,可惜, 早知去羽毛球場睇下啦..:o
(不過我企左一陣就走左喇)
你又去果到攪咩呀....睇 B 先生?? ;P

引用:
原帖由 BrianDD 於 2008-1-10 02:02 發表

因為我星期三一定在九公打波;P
咁應該仲有好多機會撞到你....

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-1-10 11:16 發表

你又去果到攪咩呀....睇 B 先生?? ;P  
嘻..向陽光偷師.  睇左B先生一SET波, 不愧係32強.  佢的邪膠用得好好.

引用:
原帖由 乒乓人 於 10-1-2008 11:29 發表

嘻..向陽光偷師.  睇左B先生一SET波, 不愧係32強.  佢的邪膠用得好好.
昨日見到乒乓人還以為在陽光打波的

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-1-10 11:29 發表

你唔會比佢邪親呀嘛......:lol

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-1-10 11:41 發表
昨日見到乒乓人還以為在陽光打波的
你當然見到我啦, 企正門口.
你係邊個呀, 用咩板嫁?  (我有留意全部人掃球呀...)
我噚晚收工路過的, 睇左一陣就去西灣河打波.

下次睇下你地有無位, 我再拜會你地啦.

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-1-10 11:45 發表

你唔會比佢邪親呀嘛......:lol  
好大機會會比佢邪親, 因為佢轉板轉得好快.

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-1-10 11:59 發表

邊個咁堅.....轉板快....有無長膠王子咁快!!??

引用:
原帖由 乒乓人 於 10-1-2008 11:58 發表

你當然見到我啦, 企正門口.
你係邊個呀, 用咩板嫁?  (我有留意全部人掃球呀...)
我噚晚收工路過的, 睇左一陣就去西灣河打波.

下次睇下你地有無位, 我再拜會你地啦.
我都係去痴波打......:L

引用:
原帖由 防守王 於 2008-1-10 12:41 發表

邊個咁堅.....轉板快....有無長膠王子咁快!!??
咁就無佢咁快~~~

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-1-10 11:59 發表

打過先知.....

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-1-10 13:37 發表
打過先知.....
有機會一定打...不過都知我情況有危險..:L

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-1-10 18:10 發表

有機會一定打...不過都知我情況有危險..:L
幾時打話我聽呀...我黎睇波 ! :lol

發新話題