發新話題

【瑤瑤】比賽規則 - 版主

【瑤瑤】比賽規則 - 版主

引用:
原帖由 aa5436 於 2007-12-10 05:21 發表

你都一樣咁受歡迎喎:loveliness:
:lol :lol

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-10 09:51 發表

:lol :lol
e...你升左做版主喎
邊一版呢?
你個頭像果隻貓貓係咪你屋企養架
好得意

引用:
原帖由 aa5436 於 2007-12-10 22:26 發表

e...你升左做版主喎
邊一版呢?
你個頭像果隻貓貓係咪你屋企養架
好得意
我都唔知點解會無啦啦無升左板主...仲未攪得太清楚呢到
朋友隻貓......唔係好得意, 係勁得意...超級得意....可以將原本對貓無好感的我, 攪到愛上左貓呢種動物 :loveliness:

引用:
原帖由 aa5436 於 2007-12-10 22:33 發表

我係fans:lol :victory:
我係你超級 fansssssssssssssssss :lol

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-10 22:32 發表

朋友隻貓......唔係好得意, 係勁得意...超級得意....可以將原本對貓無好感的我, 攪到愛上左貓呢種動物 :loveliness:  
好一個C9Killer :@

引用:
原帖由 feideepking 於 2007-12-10 22:30 發表

您在左邊可以見到在下的名呀!:D
飛碟王???

引用:
原帖由 輝Sir 於 2007-12-10 22:35 發表

?唔明?

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-10 19:07 發表

飛碟王???
點話點好喇!:loveliness:

引用:
原帖由 輝Sir 於 2007-12-10 22:35 發表

邊個係師奶殺手:o

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-10 22:32 發表

Sorry, 唔記得同你講添,因為你如果係普通會員係入唔到元旦比賽版,所以轉你為版主,如果你喜歡做那一版塊版主,請通知,無任歡迎。

:lol

咁快d睇下做邊版既版主喇:lol

引用:
原帖由 smallstar 於 2007-12-10 22:59 發表

Sorry, 唔記得同你講添,因為你如果係普通會員係入唔到元旦比賽版,所以轉你為版主,如果你喜歡做那一版塊版主,請通知,無任歡迎。

:lol
哦......好呀 !

引用:
原帖由 aa5436 於 2007-12-10 23:00 發表
咁快d睇下做邊版既版主喇:lol
有咩好提意呀?

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-10 20:39 發表

有咩好提意呀?
過來Youtube播放區喇!:handshake:D

引用:
原帖由 feideepking 於 2007-12-11 00:11 發表

過來Youtube播放區喇!:handshake:D
要做d 咩家 ? 你個播放區, 我一次都未去過.......而家去睇下先

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-10 20:45 發表

要做d 咩家 ? 你個播放區, 我一次都未去過.......而家去睇下先
版主可開post, 隨便睇下D post... ...謝謝支持呀!:)

提議你開個羽毛球區,讓喜歡羽毛球會員參與,一定旺場。:D

引用:
原帖由 Topgun 於 2007-12-11 13:46 發表
提議你開個羽毛球區,讓喜歡羽毛球會員參與,一定旺場。:D
At least, you will have me to join!

唔係幾好既...... 好似唔係好專重乒乓波咁.......;P

唔知邊個幫我開左呢個 blogger ?

發新話題