發新話題

【瑤瑤】比賽規則 - 版主

2-1 Annual Dinner

今日公司 Annual Dinner, 我要抽大奬 :lol

引用:
原帖由 太陽之子 於 2008-2-1 10:29 發表

抽到大獎係咪會拎上黎一齊分呢?:lol
我點解要同你地分? :P

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-2-1 10:46 發表

請問我地乒工廠同人有冇份?? 我地一手栽培如0架:lol
栽培? 似踐踏多 d 喎 ! :P

2-2

今晚做完乙組賽事後...去左旺角食野.....走既時候竟然見到有幾下煙花.......在閙市中放煙花.....係咪拍戲呀?:o

引用:
原帖由 太陽之子 於 2008-2-3 00:47 發表

可能妳做到傻左....眼花
雖然係做到傻左...差唔多場場都打足 5 局........:Q
但肯定無眼花.......

2-3

2/3 係阿諾的生日, 又係甲組比賽大日子...去左睇波.....而家先開始認識多 d 球員....
之後去左慶祝阿諾生日...一個簡單而隆重的生日 party....:lol
跟住3 個鐘頭...體力勞動...哈哈...你地無事呀嘛??

大年初一

今日大年初一....祝各位新年進步..心想事成, 身體健康, 一團和氣 :lol

初四 乒域賀歲盃

當然要去支持下乒工廠班友仔.......羅殺果日打得好好......Gary / Martin 呢一 pair 左右開弓....Johnny 每日都在進步中...仲見到好多好波之人......阿海好犀利..勁..有姿勢有實際...
好鐘意睇你地比賽...認真的男人真係好吸引 ! :lol :loveliness:
做裁判當然唔少得我...最開心係對手果邊都讚我做得好...;P

長江七號

今日睇左長江七號..都幾好睇呀...不過唔明為乜要攪隻野出黎....??
不過見個細路喊, 都自然o必到眼淚出黎 :'(

年假的最後一天

今日係年假的最後一天, 聽日又要重新投入工作, 新一年, 舊工作, 希望有新突破

今日做乖乖女, 去買餸準備今晚打邊爐...已經唔知幾耐無行過街市買餸啦......:loveliness:

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-2-12 18:37 發表

又無我份:'(
下次去你屋企, 我做買手囉..:loveliness:

引用:
原帖由 garfieldjam 於 2008-2-12 18:45 發表
我又想打邊爐......
係呀...天氣凍...打邊爐最好:lol
約埋佢地一齊打囉..

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-2-12 19:01 發表

咁直接架:funk:

等我度個靚期先喇:P
快 d 度啦咁 :loveliness:

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-2-12 19:34 發表

就下星期六晚喇;P
嘩...要出 post 先得....:lol

初七 - 新年球局

好開心既一個球局.....有利是豆.......:loveliness:
嘻嘻..同輝 sir 打了一舖 6 分 4...好耐無聽過呢個計法啦.....好似小學生時先用.......:lol
哈哈..貼在車上的 Benz logo 貼子...呢 d 咪叫可愛囉.......唔準再笑我 !! :P

我唔要天真......:Q

2/14 & 2/15 & 2/16

送走情人節...之後果日覺得做左好多野...六點幾走..可以食個飯....睇場戲....唔覺意買埋衫...打波...食糖水... " Enchanted "...好睇.......欣賞編劇諗頭..歌好聽..要買 sound track......今日...節目都好豐富......攰攰攰......明天還有個羽毛球比賽.......噢.......

2/17 勝利全港羽毛球雙打聯賽 - 開波啦

今日响林士德體育館比賽.....不過之前聽都未聽過呢個場館.....:L
其實今日我無落場比賽...太攰...狀態唔好....只做裁判...我下場先打..但我隊就輸哂.....對住一班學生隊...個個都大把氣大把力..又好技術...無得打..加埋我地又無咩練波...而且又緊張....不過都係至在打下波....開心下.....比賽完左有好多吉場比我地打.....仲搵左對手車輪轉打左幾場...真係好攰啦

懶散

年後...已經返左成個幾星期工啦...感覺還是很懶散....要提起精神

引用:
原帖由 petlover70 於 2008-2-22 21:52 發表

妳唔要天真 ? 唔通妳要傻 ?
本身就是有點傻氣......

發新話題