發新話題

跑步

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:37 移動

跑步

頭先去跑步,一落街,都幾凍(因只有衛衣+短褲),不過都ok啦,d空氣幾凍,吸入肺的感覺不太好,我亦照舊跑10k,但今晚頭2k刻意比較慢(12mins),當warm up。之後身體開始暖起來,在今晚的天氣下,都算可以,只係呼吸密咗。但明顯地,今晚跑友和路人少了,路上冷冷清清的,很有滄涼feel,回家來一個熱水浴,唔知點解,今晚個熱水浴特別舒服。

大隻哥真勤力, 日操夜操.

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2009-11-17 00:39 發表
大隻哥真勤力, 日操夜操.
非也非也,我只是為了可繼續享用我的美酒佳餚而已。

岩岩有d 風同小小雨bor,  一定好凍

引用:
原帖由 小明 於 2009-11-17 00:43 發表
岩岩有d 風同小小雨bor,  一定好凍
開始時無,去到中尾段就有d風和雨,幾好feel丫

引用:
原帖由 3070 於 2009-11-17 00:50 發表

開始時無,去到中尾段就有d風和雨,幾好feel丫
果然利害, 我頭先行過都覺得凍

跑步著跑褲再加背心或雞翼袖最正
之前試過...跑完之後包你一日內打超過五十個乞痴
哈哈`^^...我要創造奇跡~

引用:
原帖由 嘉靜 於 2009-11-17 10:36 發表
你跑完個鼻有冇紅左呀?
我前日跑完紅唒-.- 係咁食風
唔怪得你咁勁la,  咁凍都仲跑步練氣

引用:
原帖由 ﹏°中文C..× 於 2009-11-17 11:03 發表
會唔會正到流鼻血ga   

(我諗你地可以約埋一齊打乞痴 )

引用:
你跑完個鼻有冇紅左呀?
無喎,可能你地女仔皮膚薄d,顯眼d咋掛,如果大風唔好用咁多口呼吸呀,會跑得辛苦d架。

引用:
原帖由 ﹏°中文C..× 於 2009-11-17 11:03 發表
點解?因為冷親?

引用:
係你先咁傻架者.....
o( ^ (00) ^ )o

原來大隻都會怕冷的...........

引用:
原帖由 3070 於 2009-11-17 00:29 發表
頭先去跑步,一落街,都幾凍(因只有衛衣+短褲),不過都ok啦,d空氣幾凍,吸入肺的感覺不太好,我亦照舊跑10k,但今晚頭2k刻意比較慢(12mins),當warm up。之後身體開始暖起來,在今晚的天氣下,都算可以,只係呼吸密 ...
ching , i stop running after i got hurt on my leg ....but it is ok for my normal walking

but from oct. , i start swimming 2-3 time a week ,non stop 1 hr 30min each time

引用:
你跑完個鼻有冇紅左呀?
i listen other ching said, u can wear mask when running ..

10k跑幾多分呀?
木: Butterfly Viscaria
正手: Tibhar MX-P
反手: Tibhar EL-P

引用:
原帖由 brian1115 於 2009-12-7 22:12 發表
10k跑幾多分呀?
我跑得好慢架咋,10k通常50mins倒,志在保持住個體重架咋。

發新話題