67 1234
發新話題

【雷蒙月賽1114】成績公佈

【雷蒙月賽1114】成績公佈

冠軍: Andysir
亞軍: James
季軍: 日本叔叔
殿軍: iamkongch

八強: 乒粒仔
          skyer
          粒仔輝
          球痴

下線冠軍: alan123
下下線冠軍: Billy20

排名榜

http://www.hkttf.com/viewthread.php?tid=14480&extra=page%3D1&page=1

恭喜各位!!!

恭喜andysir又蟬聯冠軍.真係好好波!

引用:
原帖由 天樂 於 2009-11-14 23:54 發表
真係愈來愈難打呀,......

今晚好好玩, 希望下次有機會再參加,
James兄好好波, 小弟輸得心服口服, 多謝James兄賜教

引用:
原帖由 乒粒仔 於 2009-11-15 00:16 發表
今晚好好玩, 希望下次有機會再參加,
James兄好好波, 小弟輸得心服口服, 多謝James兄賜教
至緊要好玩..........

James今日表現超水準,希望下次再接再勵
主板 : 狂飆皓3直板
正手 : 狂飆3 2.15mm
反手 : yasaka hexer 2.1mm

副板 : 狂飆皓656直板
反手 : xiom vega pro 2.1mm

Yes! Super James!

James 超強......

引用:
原帖由 天樂 於 2009-11-14 23:54 發表
你也不錯(2:1),如果最後一場分組初賽輸比你,我分分鐘連線都出唔到!

引用:
原帖由 andysir 於 2009-11-15 00:52 發表

你也不錯(2:1),如果最後一場分組初賽輸比你,我分分鐘連線都出唔到!
天樂好好波架.....

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-11-15 00:09 發表

真係愈來愈難打呀,......
我覺得係越來越辛苦,我相信好快便俾人適應我的發球和打法。
另外,我也覺得James兄比上次難打左,他越來越進步了。

引用:
原帖由 andysir 於 2009-11-15 00:56 發表

我覺得係越來越辛苦,我相信好快便被人適應我的發球和打法。
無敵會太寂寞的........

其實今次真的好想同輝哥和乒粒仔兄切磋,但始終緣份未到。

引用:
原帖由 andysir 於 2009-11-15 01:01 發表
其實今次真的好想同輝哥和乒粒仔兄切磋,但始終緣份未到。
下次吧, 機會多的是!!!

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-11-15 00:57 發表

無敵會太寂寞的........
這句說話有道理,但不適用於我。

引用:
原帖由 andysir 於 2009-11-15 01:19 發表

這句說話有道理,但不適用於我。
haha...... !!

我講這句說話可作補充(避免給人誤解) :這其實取決於你的心態怎樣看這個比賽。如果很多高手來參與的話,這絕對是一個高水平的比賽,我一定不會寂寞;但如果來的是普通水平的球友,我會將它想成是一個球局來練習,改進技術,我也不會寂寞。

今日無得同andysir切磋,希望下次有機會
主板 : 狂飆皓3直板
反手 : yasaka hexer 2.1mm

副板 : 狂飆皓656直板
反手 : xiom vega pro 2.1mm

67 1234
發新話題