發新話題

【兵工廠】: 12月16日 (星期日) 3:00 - 7:00pm 九龍公園

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:19 移動
引用:
原帖由 左右開弓 於 2007-12-15 00:52 發表
我都可能黎到.........
我來唔到:(
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

我可以黎嗎? 我可以幫手派波
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 hong 於 2007-12-15 10:08 發表
Gary I will come at 4-6pm   thanks
count u in..!!!

WA~有20個波友

引用:
原帖由 martinhkc 於 2007-12-15 22:45 發表
because aa小姐同瑤瑤小姐夠號召力law...........:lol
聽日個妹妹仔又黎啦......

個妹妹仔又要搵大哥哥打波:lol

引用:
原帖由 martinhkc 於 2007-12-15 23:11 發表
大哥哥................:lol
果到有好多大哥哥比佢玩.....
(不過佢叫 Top gun 做叔叔). ...哈哈.....;P

引用:
原帖由 martinhkc 於 2007-12-15 23:17 發表

佢唔系HK.........應該睇唔到個post ar.............:lol :victory:
佢如果睇番 d post 都會睇到家嘛......
不過 Top Gun 唔係咁小氣既;P ;P

Gary 哥哥;P ;P ;P

引用:
原帖由 Cola 於 2007-12-16 00:00 發表
:@

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2007-12-9 19:49 發表
會員們盡快報到!!!!!!!!!!!

首兩小時係集體分類和多球練習,及後兩小時為實戰

3 - 7pm ( 5 tables )

新人只可參與5 - 7pm時段,請留contact比我先加名
可以打到6:00pm請講聲,因我仲要book table!!!
冇我c ...
嘩, 個餐單好pro!:o

引用:
原帖由 feideepking 於 2007-12-16 00:04 發表

嘩, 個餐單好pro!:o
但我地技術好唔pro...!!!!!!!!!:L

引用:
原帖由 Cola 於 2007-12-16 00:00 發表
連你都知, 你上星期無黎家喎 ??

引用:
原帖由 martinhkc 於 2007-12-16 00:09 發表

佢系天文台黎ar...............:L
咁聽日佢好大機會變成可樂哥哥或者可樂叔叔.....;P

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-16 00:49 發表

我們好多女會員都好 xx 霧 GARY :loveliness:
咪玩啦!! 我何得何能!!!!!!

Very jealous ah! Gary 哥哥;P ;P ;P

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-16 01:03 發表
59 Gary 請明天幫我們收錢 Goku天水圍60 Gary 請明天幫我們收錢 KC中西區61 Gary 請明天幫我們收錢 高仔乒工廠62 Gary 請明天幫我們收錢 幻殺九龍城
高仔不到!!!!!

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-16 01:08 發表
Gary...老老實實 , 你或可樂少校否 check check D 分, 好似有不少會員 join 了未加分. 但 AA 加了, yiu yiu 差D 重覆加.  點解我要在人名后打上 "+5", 是加完分后打的, 以免忘記打, 或重複加了. :loveliness:
太忙了...sorry..!!

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-16 01:05 發表
咁你能否幫我問他打不打, 因他在后備名單內, 若打我留位. 若不打其他人補上
ok..!!

i want  to join too
本帖最近評分記錄

發新話題