發新話題

【兵工廠】: 12月16日 (星期日) 3:00 - 7:00pm 九龍公園

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:19 移動
引用:
原帖由 fanlam13 於 2007-12-11 15:29 發表

為什麼?這又會同瑤瑤有關?
她係我帶黎既

等我講個好消息比大家聽啦..aa 話佢 16 號得閒黎打波呀......呵呵呵;P

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-11 22:32 發表
等我講個好消息比大家聽啦..aa 話佢 16 號得閒黎打波呀......呵呵呵;P
How about you? Will you join us? For myself, I may be able to come! I will update Gary before Sat! Thanks!

引用:
原帖由 Cola 於 2007-12-11 22:51 發表

How about you? Will you join us? For myself, I may be able to come! I will update Gary before Sat! Thanks!
I think so too. will confirm tomorrow........

:lol :lol :lol :handshake :handshake :handshake :lol :lol :lol

無緣見aa和瑤瑤一面了:Q
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

今個星期日有事做嚟唔到了.:(

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2007-12-11 23:46 發表
今個星期日有事做嚟唔到了.:(
oh ..... too bad....!!! 今個星期少0左好多人呀!!!!!!

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2007-12-12 00:12 發表

oh ..... too bad....!!! 今個星期少0左好多人呀!!!!!!
可能未報到者:o

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-12 00:14 發表

可能未報到者:o  
可能啦!!! 有幾個要考試同比賽!!!!!!!!!:)

我連續8個星期日來不到.:(

引用:
原帖由 fanlam13 於 2007-12-12 10:09 發表
我連續8個星期日來不到.:(
得閒再玩過!!!:)

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-11 22:23 發表

唔知 Gary 想唔想比人知...不過既然你問, 我就講啦...果日我帶個小妹妹去...她好仰慕阿 Gary , 仲成日話要同佢打波囉....
哦....原來係咁;P ;P ;P

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-11 22:32 發表
咁都叫好消息:L
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 aa5436 於 2007-12-12 19:37 發表

咁都叫好消息:L
梗係啦...快d 同 Gary 報名啦........
Gary, 我同  aa 都黎 !!! :lol
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-12 19:39 發表

梗係啦...快d 同 Gary 報名啦........
Gary, 我同  aa 都黎 !!! :lol
靚仔Gary哥, 我都嚟呀! 3-6pm. :lol :lol

wa.....!!!!!!! 一番到就有咁多好消息!!!!!:L

我個日系跌士吉比賽,多數小組會無緣進級:lol

時間早的話過來吹下水:lol

最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

發新話題