發新話題

恭喜石 Sir、 十萬轉 , Yatwai 在南區分齡賽得獎i

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:46 移動
引用:
原帖由 Bluesky 於 2009-10-25 23:54 發表

燒埋比我呀!  Thanks
你星期幾起公司呀!
wai

引用:
原帖由 十萬轉vs零轉 於 2009-10-25 21:53 發表
我反而想睇番小弟vs YATWAI果場大戰, 好耐無試過打得咁過癮了, 有無人錄到呀? yatwai兄見字請回覆thx!!
你條友仔打咗幾球世界波搞到全塲注目繄係想睇番啦!
wai

just want to say, very DARK in  Table Tennis Competition.
all winners are our net friends..........very DARK
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-10-26 10:02 發表

just want to say, very DARK in  Table Tennis Competition.
all winners are our net friends..........very DARK
Hahaha, HKTTA will investigate the case and invite you to drink coffee very soon

引用:
原帖由 yatwai 於 2009-10-26 08:43 發表

你條友仔打咗幾球世界波搞到全塲注目繄係想睇番啦!
唔係俾你逼到絕路點會打到兩球世界波呀?  
anyway thx very much!  睇PM啦!!

恭喜各位!

願主祝福大家!^^
一個十分愛父、主、聖靈的人!^^

引用:
原帖由 十萬轉vs零轉 於 2009-10-25 21:47 發表
石sir大名, 聞名不如見面, 今日小弟受教了.  石sir既學生有福了, 你地不單要學石sir既球技, 仲有就係石sir既球品.  今日小弟飛撲倒地, 休息左不少時間, 石sir不單耐心等候, 仲特登開失一球俾番小弟, 呢d品而家真係無 ...
十轉兄好勁呀!
可以同石大叔打得咁近,
真係無邊幾個得架咋!!
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-10-26 23:25 發表

十轉兄好勁呀!
可以同石大叔打得咁近,
真係無邊幾個得架咋!!
得番十轉就真係唔駛打啦haha
主場+啦啦隊都只係得個近字, 調轉去石sir主場一定大炒

引用:
原帖由 十萬轉vs零轉 於 2009-10-26 23:30 發表

你對住我用十轉都夠炒我啦!

恭喜恭喜

引用:
原帖由 Bluesky 於 2009-10-25 13:53 發表
恭喜石 Sir, 十萬轉 , Yatwai 在今天南區分齡乒乓球賽同一組,
分別得冠、亞、季!

恭喜! 恭喜!
可喜可賀!yatwai兄繼深水

yatwai is a star killer
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-10-28 12:38 發表
yatwai is a star killer
thx!但唔知邉個亦拿了某区冠軍呢貓兄!
wai

引用:
原帖由 十萬轉vs零轉 於 2009-10-26 23:30 發表

我數數下波都有講+oil 架!
木: Butterfly Viscaria
正手: Tibhar MX-P
反手: Tibhar EL-P

有無片看下
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-10-29 17:25 發表
有無片看下
kevin有呀!

有無放上 youtube 先
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-10-29 17:31 發表
有無放上 youtube 先
佢放左啦!

恭喜!!!

發新話題