43 123
發新話題

恭喜石 Sir、 十萬轉 , Yatwai 在南區分齡賽得獎i

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:46 移動

恭喜石 Sir、 十萬轉 , Yatwai 在南區分齡賽得獎i

恭喜石 Sir, 十萬轉 , Yatwai 在今天南區分齡乒乓球賽同一組,
分別得冠、亞、季!

恭喜! 恭喜!

恭喜各位....

一字記曰: 勁!
究竟天, 有幾高 ? 我想飛, 飛進星河路 !

恭喜哂!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

石大師好勁 恭喜.

十萬轉vs yatwai  4強戰  一垃一頂,非常精彩,全場注目,
好多分都五球以上爆拉對推頂
石大叔穩打,特擊又多個金牌

恭喜3位,恭喜晒
tigerone is the strongest

我有石大叔vs十萬轉段片, 有無人想睇

回復 7# 的帖子

回復 8# 的帖子

但係我唔識upload

俾張相你睇住先

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 kelvin 於 2009-10-25 18:38 發表
我有石大叔vs十萬轉段片, 有無人想睇
I would like to see

Thanks

我都有睇十萬轉四強同決賽場波啊
非常精彩

引用:
原帖由 Bluesky 於 2009-10-25 13:53 發表
恭喜石 Sir, 十萬轉 , Yatwai 在今天南區分齡乒乓球賽同一組,
分別得冠、亞、季!

恭喜! 恭喜!
你今日都有黎咩?
木: Butterfly Viscaria
正手: Tibhar MX-P
反手: Tibhar EL-P

引用:
原帖由 brian1115 於 2009-10-25 20:19 發表

你今日都有黎咩?
yatwai tell him

石sir大名, 聞名不如見面, 今日小弟受教了.  石sir既學生有福了, 你地不單要學石sir既球技, 仲有就係石sir既球品.  今日小弟飛撲倒地, 休息左不少時間, 石sir不單耐心等候, 仲特登開失一球俾番小弟, 呢d品而家真係無乜小朋友可以做到了.
小弟主場, 仲有咁多啦啦隊, 都比石sir大數1:4, 輸得心服口服

當然小弟唔係無機會既, 第四局小弟head住10:6, 但石sir臨危不亂, 結果連奪6分, 反敗為勝, 如果小弟呢局嬴左, 大分追到2:2, 仲有得打既, 但係輸到1:3, 無得打lu.

我反而想睇番小弟vs YATWAI果場大戰, 好耐無試過打得咁過癮了, 有無人錄到呀? yatwai兄見字請回覆thx!!

勁喎, 今晚同你啤啤佢先

引用:
原帖由 十萬轉vs零轉 於 2009-10-25 21:53 發表
我反而想睇番小弟vs YATWAI果場大戰, 好耐無試過打得咁過癮了, 有無人錄到呀? yatwai兄見字請回覆thx!!
有!pm我電話下星期燒DVD比你又點話!
wai

引用:
原帖由 yatwai 於 2009-10-25 23:52 發表

有!pm我電話下星期燒DVD比你又點話!
燒埋比我呀!  Thanks

恭喜恭喜!!!!!!!!!!!

Dennis 飛撲倒地 is not a very unusal sight wor....it would be unusal if you didn't 飛撲倒地

43 123
發新話題