40 12
發新話題

假如無左 HKTTF, 你會

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:37 移動

假如無左 HKTTF, 你會

...................... 我唸我會多D私人時間
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

我會悶死

我會............................................沾寒沾凍
                                                    若有所失
                                                    了無生趣
                                                     閉關等死 ..................................

智慧生於煩惱而用於煩惱
快樂源於知足也在於惜福

可以早 d 瞓覺

唔再上網!

運動量減少

尋晚超眼訓, 就係為左上hkttf先開電腦, 點知......

可能內分泌失調,可能老婆唔會投訴,可能會再返學,可能...................................
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

引用:
原帖由 borkee 於 2009-10-20 09:28 發表
可能內分泌失調,可能老婆唔會投訴,可能會再返學,可能...................................
borkee,上得多hkttf先會內分泌失調 ,唔上系唔會ga

引用:
原帖由 家姐 於 2009-10-20 09:27 發表
尋晚超眼訓, 就係為左上hkttf先開電腦, 點知......
系唔系開唔到個網頁?

引用:
原帖由 borkee 於 2009-10-20 09:28 發表
會成為鉀障腺病
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-10-20 10:05 發表

系唔系開唔到個網頁?
我仲以為我部 i-phone 瓜咗?原來係........................

我昨晚開唔到個網頁,若有所失

引用:
原帖由 小過童 於 2009-10-20 10:07 發表

會成為鉀障腺病
即係????

引用:
原帖由 氣寒西北 於 2009-10-20 07:19 發表
提早退休
汝係凸首?!

引用:
原帖由 小過童 於 2009-10-20 10:07 發表

會成為鉀障腺病
應該係腎上線素急劇上升,導致打波出界,發球失誤,嚴重重引致........................

引用:
原帖由 borkee 於 2009-10-20 07:28 發表

應該係腎上線素急劇上升,導致打波出界,發球失誤,嚴重重引致........................
咁可能係視力問題... ...

我禽日上唔到個時想叫救命,
有無人可以幫下我呀??
o( ^ (00) ^ )o

40 12
發新話題