發新話題

【雷蒙月賽1017】成績公佈

Andysir真系勁,已經第n次啦.恭喜恭喜

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-10-18 00:25 發表

輝哥, 下次要靠你了........
期望越大,失望越大!

引用:
原帖由 andysir 於 2009-10-18 00:31 發表

久仰輝哥大名,下次真的多多指教了。
要你指教我至真.

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-10-18 01:14 發表

輝哥, 幫手KO Andysir.....
Andysir太勁啦,我真系無能為力呀

raymondsir,不如搞個KO Andysir月賽呀

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-10-18 01:24 發表
andysir話哂都係甲組人馬,
邊有咁易俾人KO呀??
重賞之下,必有勇夫 不過,奬品最好由野田提供

引用:
原帖由 andysir 於 2009-10-18 01:34 發表
第一次跟曲奇餅妹妹打球,印象是覺得她有酒渦很cute ,聲音又斯文,點知她於四強連raymondsir都打低,最後於決賽重遇,真的有點佩服她。(有機會下次請妳食曲奇餅)
呢塊曲奇餅唔易食ga

引用:
原帖由 andysir 於 2009-10-19 12:53 發表

駛唔駛搵個咁強呀!你真係好得閒喎!閒人
因為小閒真系好重視你ga 越強就表示越重視

引用:
原帖由 andysir 於 2009-10-20 12:00 發表

Raymondsir,說句公道話,我覺得他找個高手來是沒問題的,但應該依照程序做,不可以插隊,應該排落waitinglist的。比如上次他找耀耀兄來已經有問題了,因為如果這樣,他可以每次都報多幾名,跟著最後才把位置讓給自 ...
同意,一切要依規矩辦事.同埋亦唔好專登搵其它人來對某一個人,吹下水就可以.其實求人不如求己,想贏其他人,不如想辦法提高自己的實力,才是月賽的其中一個目的.打波姐,最緊大家開心.

引用:
原帖由 於 2009-10-20 13:29 發表

有人說句公道話了,謝謝輝哥!
支持有能力的人lor冠軍,支持andysir,其實你甘勁,應該俾機會我地呢d人學一下野,所以無論你lor幾次冠軍都好,如果想打,就繼續打.

原來小閒哥哥學習救,甘多謝小閒哥哥讓個位俾我,等我可以一睹andysir的風采

小閒哥哥只系一個稱呼姐,個個都知小閒哥哥型英帥靚正啦,不過,你仲想出來結識女仔,小心啊
你D發球都算屈機啦,唔通andysir的發球仲屈過你?

發新話題
最近訪問的版塊