72 1234
發新話題

【雷蒙月賽1017】成績公佈

引用:
原帖由 andysir 於 2009-10-20 12:00 發表

Raymondsir,說句公道話,我覺得他找個高手來是沒問題的,但應該依照程序做,不可以插隊,應該排落waitinglist的。比如上次他找耀耀兄來已經有問題了,因為如果這樣,他可以每次都報多幾名,跟著最後才把位置讓給自 ...
同意,一切要依規矩辦事.同埋亦唔好專登搵其它人來對某一個人,吹下水就可以.其實求人不如求己,想贏其他人,不如想辦法提高自己的實力,才是月賽的其中一個目的.打波姐,最緊大家開心.

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-10-20 12:50 發表

同意,一切要依規矩辦事.同埋亦唔好專登搵其它人來對某一個人,吹下水就可以.其實求人不如求己,想贏其他人,不如想辦法提高自己的實力,才是月賽的其中一個目的.打波姐,最緊大家開心.
有人說句公道話了,謝謝輝哥!

引用:
原帖由 於 2009-10-20 13:29 發表

有人說句公道話了,謝謝輝哥!
支持有能力的人lor冠軍,支持andysir,其實你甘勁,應該俾機會我地呢d人學一下野,所以無論你lor幾次冠軍都好,如果想打,就繼續打.

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-10-20 13:39 發表

支持有能力的人lor冠軍,支持andysir,其實你甘勁,應該俾機會我地呢d人學一下野,所以無論你lor幾次冠軍都好,如果想打,就繼續打.
甘講呀.... 粒仔輝你未嚟多D跟andysir學下野先囉 我就學習救

原來小閒哥哥學習救,甘多謝小閒哥哥讓個位俾我,等我可以一睹andysir的風采

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-10-20 13:52 發表
原來小閒哥哥學習救,甘多謝小閒哥哥讓個位俾我,等我可以一睹andysir的風采
吾好再叫我做小閒哥哥..... 比您条衰公叫到我老晒.. 我重要出來溝女呀 ...叫我小閒就得啦... 提提您少心andysir屈機發球

小閒哥哥只系一個稱呼姐,個個都知小閒哥哥型英帥靚正啦,不過,你仲想出來結識女仔,小心啊
你D發球都算屈機啦,唔通andysir的發球仲屈過你?

引用:
原帖由 小閒 於 2009-10-20 14:07 發表

吾好再叫我做小閒哥哥..... 比您条衰公叫到我老晒.. 我重要出來溝女呀 ...叫我小閒就得啦... 提提您少心andysir屈機發球
我也領教過,他的發球真係令人動彈不得..

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-10-20 14:15 發表
小閒哥哥只系一個稱呼姐,個個都知小閒哥哥型英帥靚正啦,不過,你仲想出來結識女仔,小心啊
你D發球都算屈機啦,唔通andysir的發球仲屈過你?
小心D乜呀 ??????......... andysir發球勁我5陪....正手勁我5陪.....靚仔就??? 哈哈哈

放心放心, 一切公平!!

我都好想再領教,不過仲係waiting ist緊
主板 : 狂飆皓3直板
正手 : 狂飆3 2.15mm
反手 : yasaka hexer 2.1mm

副板 : 狂飆皓656直板
正手 : 狂飆3 2.15mm
反手 : xiom vega pro 2.1mm

引用:
原帖由 日本叔叔 於 2009-10-22 03:13 發表
我都好想再領教,不過仲係waiting ist緊
實有機會的!!

72 1234
發新話題