發新話題

恭喜至高境界勇奪16/10/2009丁組月賽冠軍

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:46 移動
引用:
原帖由 至高境界 於 2009-10-17 10:37 發表

黃sir, 你梗係未拎過小丁賽嘅牌啦, 你都唔係呢個level
預祝你今日醫局男甲旗開得勝!!

Ps 几時同小弟篤返埸波, 我要報仇
布仇?D血流到爸爸聲喎?
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

恭喜....

恭喜恭喜再恭喜至高叔叔,你不是險勝險勝再險勝,你是謙虛謙虛再謙虛!

引用:
原帖由 雪清風 於 2009-10-17 11:59 發表

佢贏好多 ?
以前我成日贏佢 ,近呢十年都未贏過佢?
佢贏我好多就真

引用:
原帖由 曲奇餅 於 2009-10-17 11:49 發表
恭喜恭喜再恭喜至高叔叔,你不是險勝險勝再險勝,你是謙虛謙虛再謙虛! liness" />
佢應該係好勁、好勁、好鬼勁呀!

add oil!!!!

引用:
原帖由 borkee 於 2009-10-17 10:50 發表

布仇?D血流到爸爸聲喎?
最幣呀叻有句"不知何年何月, 得償所望, 得得得償所望...”
究竟天, 有幾高 ? 我想飛, 飛進星河路 !

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2009-10-16 23:19 發表
佢未咁快返到屋企..哈哈.........
搭氣寒順風車, 11 點回巢了

至高境界真係好勁, 又冷靜, 實至名歸 !恭喜恭喜

恭喜哂!

引用:
原帖由 曲奇餅 於 2009-10-17 11:49 發表
恭喜恭喜再恭喜至高叔叔,你不是險勝險勝再險勝,你是謙虛謙虛再謙虛!
謝謝您, 仍然好期待同您再切磋

引用:
原帖由 氣寒西北 於 2009-10-17 12:07 發表

你是實至名歸了 我比你沖到爆呀
氣寒兄言重了, 我又何嘗唔係俾你嘅近枱快攻攻陷

引用:
原帖由 borkee 於 2009-10-17 12:29 發表

以前我成日贏佢 ,近呢十年都未贏過佢?
佢贏我好多就真
係你次次放生我啫

引用:
原帖由 雪清風 於 2009-10-17 12:53 發表

係呀
係乜鬼, 上兩個禮拜先至輸咗比你, 仲爭你一餐米

引用:
原帖由 3070 於 2009-10-17 15:43 發表
恭喜哂!
好耐無同你打, 有無局? 必到

原來至高兄深藏不露,
幾時過兩招俾我先?
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-10-17 18:40 發表
原來至高兄深藏不露,
幾時過兩招俾我先?
好彩啫, 下次同你再draw過

引用:
原帖由 雪清風 於 2009-10-17 23:02 發表

汝分明渣野
幾時我地可以拍下双打....就叫"高" "風" 隊啦

引用:
原帖由 至高境界 於 2009-10-17 17:45 發表

好耐無同你打, 有無局? 必到
等我即刻安排下,但係你要讓我架

發新話題