31 12
發新話題

【源禾路球局】: 12月12日 (星期三) 8:00-11:00pm 沙田源禾路體育館(完)

引用:
原帖由 44_66 於 2007-12-13 11:35 發表

吾奸許事 , 輸贏不材好小放在眼內 ( 因為成日都輸 ) , 主要因為尋日打打下收到個電話 ... 有個好好既朋友 ( 中學同學 ) 患上肝癌  ... 心 up :(
保重呀!!!!! 要比多D支持同關心你好朋友,佢一定會平安渡過ga!!!!:loveliness:

引用:
原帖由 44_66 於 2007-12-13 11:42 發表

許今晚黎咩 ? :o
當然啦!! 我地係一顆!!!!!!!!!!!!:lol

引用:
原帖由 44_66 於 2007-12-13 11:35 發表

吾奸許事 , 輸贏不材好小放在眼內 ( 因為成日都輸 ) , 主要因為尋日打打下收到個電話 ... 有個好好既朋友 ( 中學同學 ) 患上肝癌  ... 心 up :(
願主祝福你的朋友

引用:
原帖由 44_66 於 2007-12-13 11:52 發表

希望啦 , 好彩發現得早 ... 我都要做下 body check 喇 , 汝洗吾洗叔叔 幫你身體檢查呀 :lol
好呀!!!! honey!!!!!!:loveliness:

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2007-12-11 10:23 發表
old cake vs dannywk

唔知邊個嬴呢
兩個打法差唔多:lol

輝sir, 到時麻煩你喇
old-cake 無來,跟進失敗:lol

多謝九哥同德仔帶我去食好好味的咖哩牛腩飯:victory:

引用:
原帖由 輝Sir 於 13-12-2007 23:25 發表

old-cake 無來,跟進失敗:lol
可能一早通左風, 搞到打唔成

引用:
原帖由 hkttf 於 15-12-2007 02:16 發表

有机會我都要去
搵晚凍啲入沙田打波, 跟住過禾輋大排檔食飯隊啤, 正呀

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-15 02:16 發表

有机會我都要去
我食個咖哩肉片都好正,:D多謝九哥好介紹:D

31 12
發新話題