31 12
發新話題

【源禾路球局】: 12月12日 (星期三) 8:00-11:00pm 沙田源禾路體育館(完)

【源禾路球局】: 12月12日 (星期三) 8:00-11:00pm 沙田源禾路體育館(完)

12月12日〔三〕8ΡΜ-11ΡΜ沙田源禾路體育館以球會友波局
             地點 : 沙田源禾路體育館
             地址  :   沙田源禾路四號
                  Tel     :   26045987
               費用  :    $10      
           凡對乒乓球有濃厚興趣之人士均可參加.

8:00pm-9:00pm 2张為熱身

9:00pm-11:00pm 4张為實戰比賽3盤2勝

1.  9 +20
2.  Lam
3.  俊文
4.  ben
5.  chen
6.  mike
7.  biside +5
8.  mrke +5
9.  dannywk +5
10. 輝Sir+5 (這個唔洗留全死屍 by TKO)
11. jasonkyy +5
12. alanclif +5
13. tonycheung (permit granted by my Boss at home :loveliness: )
14.xhlzxmlvkm

15.memorlok
16.johnnywai

※請各出席會員在此帖簽名以便進行加分

打乒乓球運動不但可以促進身體健康,也能幫助我們舒解心理壓力不愉快的情緒,使睡眠品質更好。乒乓球運動是一種全身的活動,藉由打乒乓球的各種動作可以訓練神經系統反應;訓練腦部思考判斷能力,及隨思考後身體繼發的反射動作速度。
本帖最近評分記錄

I will come.  Pls count me in.  Thanks:) :)

dannywk
本帖最近評分記錄

:handshake 我打:handshake 我打:handshake
本帖最近評分記錄

我報住名先..........要星期一先知來不來到:L

9哥可以嗎:handshake
本帖最近評分記錄
  • hkttf +5 2007-12-11 11:25

12月12日 (星期三) 8:00-11:00pm 沙田源禾路體育館波局

I want to join the game, but I will attend at 9:00pm. Is it OK? Jasonkyy:)
本帖最近評分記錄
  • hkttf +5 2007-12-11 11:25

引用:
原帖由 輝Sir 於 2007-12-8 23:26 發表
我報住名先..........要星期一先知來不來到:L

9哥可以嗎:handshake
:) 可以:) 歡迎!......歡迎!......

引用:
原帖由 jasonkyy 於 2007-12-9 16:59 發表
I want to join the game, but I will attend at 9:00pm. Is it OK? Jasonkyy:)
:) OK......:) 歡迎!......歡迎!......

引用:
原帖由 頌少 於 2007-12-9 19:13 發表
九叔叔~今個星期太忙~來不了= =下星期來
唔該你溫好書先去!:o

引用:
原帖由 dog.9.nine. 於 2007-12-9 21:30 發表

:) 可以:) 歡迎!......歡迎!......
報告:我會到:victory:

有邊個到時係港島區起程的可聯絡我車埋佢去:lol
本帖最近評分記錄
  • hkttf +10 特別 + 許 2007-12-11 11:26

old cake vs dannywk

唔知邊個嬴呢
兩個打法差唔多:lol

輝sir, 到時麻煩你喇

Sorry brother 9,
呢個星期唔來啊!!

引用:
原帖由 tonycheung 於 2007-12-11 14:06 發表
pls count me in..
:) 歡迎!......歡迎!......:)

join

9 brother...i join!!!!!!!!!

引用:
原帖由 johnnywai 於 2007-12-12 06:13 發表
9 brother...i join!!!!!!!!!
:loveliness: 歡迎!......歡迎!......

引用:
原帖由 44_66 於 2007-12-13 09:27 發表
叉 d 比 條 尊尼仔 炒 .... 真係要去下冰封闖 凸訓下酸得喇 :Q
佢呢排好鬼順,赢咗好多人:Q

引用:
原帖由 44_66 於 2007-12-13 11:32 發表

許打到我咄水 :Q
今晚汝未可以復仇0羅!!!!!!!!!!:lol

31 12
發新話題