91 12345
發新話題

【雷蒙】有趣飲品題!!

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-10-14 13:52 發表

應該係練奶加水,
甜甜地瓜...
D味應該會怪怪地woo.....

引用:
原帖由 oyyt 於 2009-10-14 22:45 發表
檸樂.........呃下post
wrong....

引用:
原帖由 Billy20 於 2009-10-14 23:39 發表
我就唔敢飲啦!

熱檸檬水走檸再加冰=水?
思樂乒
eat to live, play & love
---------------------------------------------------------------------------------------
豈不知在場上賽跑的都跑,但得獎賞的只有一人?你們也當這樣跑,好叫你們得著獎賞。 凡較力爭勝的,諸事都有節制,他們不過是要得能壞的冠冕;我們卻是要得不能壞的冠冕。  所以,我奔跑不像無定向的;我鬥拳不像打空氣的。 (林前9:)

檸水走杯-__-

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-10-13 17:24 發表
昨天, 我到了美心快餐吃飯, 排我前面的人叫了一樣有趣的飲品, 連經理聽到後都無奈地笑了一笑!! 我也是第一次聽到有人這樣叫飲品!!

大家估下他叫了什麼飲品?? (估中加10分)

****(今晚開估.............)

...
仲唔開估?
過時了.....
思樂乒
eat to live, play & love
---------------------------------------------------------------------------------------
豈不知在場上賽跑的都跑,但得獎賞的只有一人?你們也當這樣跑,好叫你們得著獎賞。 凡較力爭勝的,諸事都有節制,他們不過是要得能壞的冠冕;我們卻是要得不能壞的冠冕。  所以,我奔跑不像無定向的;我鬥拳不像打空氣的。 (林前9:)

引用:
原帖由 亞俊 於 2009-10-15 02:29 發表

仲唔開估?
過時了.....
Agreed! What's the answer ah?

第#54, 童生中咗喇, 唔係咩?!
熱檸檬水走檸加奶
本帖最近評分記錄
raymondsir 球技 +10 估中左......勁!! 2009-10-13 15:16

引用:
原帖由 亞俊 於 2009-10-15 02:29 發表

仲唔開估?
過時了.....
開左好耐la...........

我中左
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

引用:
原帖由 小過童 於 2009-10-19 00:49 發表
我中左
Yes...........

91 12345
發新話題