發新話題

【直板月賽】10月18日 (日) 4:00-7:00pm 觀塘乒高

好高興有得打比賽..................
沖爆超

好想打...但係要參加kowlboy之女之生日扒地
究竟天, 有幾高 ? 我想飛, 飛進星河路 !

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-10-14 13:50 發表

邊個係專材呀??
好勁好勁好勁的人

soory,mao, I have to quit as it may collide the time for other competition.
本帖最近評分記錄
  • (=^x^=) +2 no problem 2009-10-15 11:48
思樂乒
eat to live, play & love
---------------------------------------------------------------------------------------
豈不知在場上賽跑的都跑,但得獎賞的只有一人?你們也當這樣跑,好叫你們得著獎賞。 凡較力爭勝的,諸事都有節制,他們不過是要得能壞的冠冕;我們卻是要得不能壞的冠冕。  所以,我奔跑不像無定向的;我鬥拳不像打空氣的。 (林前9:)

暫時都系紅雙喜同46大熱

引用:
原帖由 氣寒西北 於 2009-10-14 11:45 發表

我打波唔是為了拿第二
求學都唔系求分數啦

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-10-14 11:46 發表
氣寒都拿過不少亞軍..........本來上次丁組月賽有机會, 點知突然 kill 出過粒仔輝
其實系我運氣好少少,同佢果場波,好多分系我擦邊或賴網得分,在此講聲唔好意思.

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-10-14 11:47 發表

今次無得後補...
上次貓哥的用意系用我來做你地的箭巴喳,佢想我做炮灰

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-10-15 12:19 發表

其實系我運氣好少少,同佢果場波,好多分系我擦邊或賴網得分,在此講聲唔好意思.
對面要講聲好波

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-10-14 11:47 發表

咁你今次要拎第一啦!
今次有紅雙喜同46,更難打啦

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-10-15 12:22 發表

今次有紅雙喜同46,更難打啦
輝哥,唔好咁講我啦!我都唔夠你打!
亦都唔夠46打啦!邊有能贏到呢,我只係參與比賽咋!
係呢,你會打呢個比賽咩?

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-10-15 12:21 發表

對面要講聲好波
太陽真系有風度

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-10-15 13:22 發表

太陽真系有風度
大家咁話la

引用:
原帖由 紅雙喜 於 2009-10-15 13:00 發表

輝哥,唔好咁講我啦!我都唔夠你打!
亦都唔夠46打啦!邊有能贏到呢,我只係參與比賽咋!
係呢,你會打呢個比賽咩?
但系你參與Gei比賽你都系冠軍喎

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-10-15 13:27 發表

但系你參與Gei比賽你都系冠軍喎
你講到我參與咩比賽都拎冠軍咁!
我個次只不過係幸運!
我打咁多次論譠比賽,都係第一次拎獎咋!
但係輝哥你就唔同啦!下下都有冠軍

引用:
原帖由 紅雙喜 於 2009-10-15 13:58 發表

你講到我參與咩比賽都拎冠軍咁!
我個次只不過係幸運!
我打咁多次論譠比賽,都係第一次拎獎咋!
但係輝哥你就唔同啦!下下都有冠軍
你以前果d月賽都系用橫板來娛樂一下的參賽者姐,純粹娛樂,新手月賽中來真,就系第一. 如果我都打,系,下下都有冠軍,不過系下線,可能分分中連下線都冇.

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-10-15 14:10 發表

你以前果d月賽都系用橫板來娛樂一下的參賽者姐,純粹娛樂,新手月賽中來真,就系第一. 如果我都打,系,下下都有冠軍,不過系下線,可能分分中連下線都冇.
你唔好落黎下下線同我爭先得架!
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-10-15 14:12 發表

我落黎,你唔讓我,我同你邊有得爭啊

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-10-15 14:12 發表

我怕佢想落都落唔到

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-10-15 14:16 發表

我怕佢想落都落唔到
你唔好次次都讓我先得ga

發新話題
最近訪問的版塊