發新話題

【乒工廠】多謝青屯乒室各波友

引用:
原帖由 廠長 於 2009-10-12 00:07 發表

簡直強到離普!!!!  同佢打好似大人同細路打咁
差唔多姐..邊有咁強,....吹得太勁..

仲有要多謝charles!! 唔打都支持大家!! 值得大家好好學習呀!!!

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-10-12 00:04 發表

點解要多謝我喎?
因為輝哥講野夠中肯
我重要多謝埋charles

引用:
原帖由 將軍乒聯 於 2009-10-12 00:26 發表

輝哥...唔好玩我啦!!小弟,不是好強! 開心打波就得!
開心打波,雖然我輸,但都開心,因為我知好難得有機會同你打一場波,而且系冇乜機會贏,除非有奇績

引用:
原帖由 將軍乒聯 於 2009-10-12 00:30 發表

差唔多姐..邊有咁強,....吹得太勁..
點都好!! 同你打波真係好爽!! 得閒黎做下我地嘉賓啦!!

引用:
原帖由 將軍乒聯 於 2009-10-12 00:28 發表

邊有咁誇張..你咁講我會好驚!..我唔係咁難相處姐!
你人甘好,當然唔難相處啦,我系話我唔敢坐系baby隔離啊

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-10-12 00:32 發表

開心打波,雖然我輸,但都開心,因為我知好難得有機會同你打一場波,而且系冇乜機會贏,除非有奇績
哈哈..今日有d懶..唔係打左好多場,但係可以同到兵工廠..幾位高手打過,真係多謝晒!

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-10-12 00:34 發表

你人甘好,當然唔難相處啦,我系話我唔敢坐系baby隔離啊
哦..咁就係呀,,baby太多粉絲..係正常既!

引用:
原帖由 廠長 於 2009-10-12 00:33 發表

點都好!! 同你打波真係好爽!! 得閒黎做下我地嘉賓啦!!
嘉賓就唔好啦 ..大家交流下,,絕對冇問題啦..

引用:
原帖由 將軍乒聯 於 2009-10-12 00:37 發表

哦..咁就係呀,,baby太多粉絲..係正常既!
系啊,我冇勇氣啊,更加唔使講話同佢打番場波

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-10-12 00:39 發表

系啊,我冇勇氣啊,更加唔使講話同佢打番場波
下次石蛇應該會邀請你地打打啦..到時就有機會同baby影相同打波啦..

引用:
原帖由 將軍乒聯 於 2009-10-12 00:38 發表

嘉賓就唔好啦 ..大家交流下,,絕對冇問題啦..
系羅,如果你做嘉賓,常日系你贏,你又悶,而我地又會受到好大打擊ga

引用:
原帖由 將軍乒聯 於 2009-10-12 00:42 發表

下次石蛇應該會邀請你地打打啦..到時就有機會同baby影相同打波啦..
影相一定要

引用:
原帖由 將軍乒聯 於 2009-10-12 00:42 發表

到時最好有你一齊陪同,裝下膽

引用:
原帖由 廠長 於 2009-10-12 00:42 發表

影相一定要
你今日影左未啊?

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-10-12 00:44 發表

到時最好有你一齊陪同,裝下膽
...........

引用:
原帖由 廠長 於 2009-10-12 00:42 發表

影相一定要
咁要搵mr. brain 代勞..

引用:

係呀....大家打得好, baby可能會錫錫 添!!!!

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-10-12 00:45 發表

你今日影左未啊?
就係未!!!!

引用:
原帖由 Timshek 於 2009-10-12 00:50 發表

係呀....大家打得好, baby可能會錫錫 添!!!!
咁........得..............意!!!!!!!!!!!!!!!!

發新話題