發新話題

【aa5436】北區 - 版主

你都唔識肥既
點陪我:L

點肥都唔會肥得咁誇張掛.....

我都想:lol

近排成日都參加食反局
仲要食到好夜
想唔肥都幾難:L

今日阿媽牛一
同d親戚一齊出去食飯
感覺好似食緊團年飯
就黎新年 呢餐飯埋單真係堅:funk:

唉....成個新年都唔得閒上黎吹水
年廿八到依家都未放過假
又病到7彩....新年留留走黎病
真係大吉喇:'(
仲要過多幾日先有假放:'(

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-2-14 01:04 發表

快 d 病好...休息夠.....出黎打波.........
今日幫唔到你豆利是...要靠你自己 :loveliness:  
唔緊要..等我養好個病同你一齊出動:lol

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-2-14 01:16 發表

總知妳封利是我一定留比妳:lol
多謝輝sir:loveliness:

係屋企休息左2日
個病好返好多了
今天又是操勞的一天

我24號得閒喎....

唔係停左咩?

唔會呀
瑤瑤到先會爆場
我呢d小腳色點會呢:D

你都係我地呢度最受歡迎既umpire黎架:lol

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-2-20 16:49 發表

不過我地唔天真...仲對呢個論壇好認真添.....:lol  
說得對:victory:

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-2-20 17:51 發表

仲可愛動人...青春美麗.....人見人愛, 車見車載...x 材見到打開蓋......:lol :lol  
咁恐怖:funk: :funk: :funk:

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-2-20 17:52 發表

X 材幾時開始有自動開關0架;P
唔洗自動開闢架:lol

嗯....輝sir過黎車我:lol

新年過後

話咁快就過左一個新年喇~~~~今年我豆左好多封利是呀 大部份都係d客人比 真係好開心
超過50封架 勁呀!!!!唔知點解年年過新年我都好似冇乜特別開心既...可能年年都要返工啦
冇乜過年既心情......有時過年既時候 屋企人話去邊去邊度 我都冇得去 都係要返工
有時候真係覺得好冇隱架..>_< 想去又冇得去  唉...不過算啦 做得呢行都預左架啦 係咪?
我今日去左聯和墟打波 我見倒以前係區隊的教練  計起黎都冇見佢有成十年喇
好開心可以見返佢 佢話我同以前個樣一d都冇變過 話一眼就認得出啦..
不過佢就老左好多 真係歲月吹人......變左個阿伯囉=.=""

但係我d同事話睇唔慣我既新look

一定有機會的

發新話題