發新話題

【aa5436】北區 - 版主

Happy Birthday to aa!

aa, 生日快樂!:handshake

我又祝 aa 生日快樂, 球技日進, 身体健身,

AA小姐, 打波勁左好多. 開波動作又係超美觀!!
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

Happy Birthday to Miss AA

:lol

我大你4日..............

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-17 16:04 發表

你究竟去打波定去睇女仔 :@
我估佢係第二多過第一

:lol :lol

引用:
原帖由 hkttf 於 17-12-2007 16:03 發表
一個 70年代的 Gong-kill
話大一個 80年代的 aa 四日 :lol
扮細都唔得..........:L

引用:
原帖由 smallstar 於 2007-12-17 16:11 發表

我估佢係第二多過第一

呀諾似係専家咁wor....!!!!!!!!:lol

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-17 16:04 發表

你究竟去打波定去0弟女仔 :@
咁aa小姐, 既發球, 的確係, 型, 英, 帥, 靚呀麻

引用:
原帖由 諾沃克 於 17-12-2007 16:15 發表

咁aa小姐, 既發球, 的確係, 型, 英, 帥, 靚呀麻
仲欠個:"正"

引用:
原帖由 smallstar 於 2007-12-17 16:11 發表

我估佢係第二多過第一

緊係打波第一啦 !!:D

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2007-12-17 16:16 發表

仲欠個:"正"
多謝, 羅殺兄, 幫我補飛!

型, 英, 帥, 靚, 正

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-16 23:59 發表

預祝你生日快樂......:loveliness:  
激死我啦...明明拎左部相機出黎.......放左係家姐個袋到.......攪到只可以搵個電話,,影蒙查查的相........
個蛋糕幾好食既...
唔緊要啦
都影得幾好丫:)

引用:
原帖由 輝Sir 於 2007-12-17 00:08 發表
:victory:預祝 aa 你生日快樂、青春常註、身體健康、長搵長有:victory:
thx 輝sir:loveliness:

引用:
原帖由 martinhkc 於 2007-12-17 00:21 發表
aa..........:) 生日快樂:)
thx:loveliness:

引用:
原帖由 Cola 於 2007-12-17 01:10 發表
Happy Birthday to aa!
thx :loveliness:

引用:
原帖由 44_66 於 2007-12-17 00:23 發表
生日快樂呀 aa :$
thx 46兄:loveliness:

發新話題