發新話題

【aa5436】北區 - 版主

我係no.2 !! 因為妳都打日直!!!!:)

多謝各位支持:loveliness:
我近排忙左少少
過後我會再打多d字:lol

我們期待中 .....你看看你個 Blog 有350個點click  次數,是板主之冠.  仲有唔好掛住工作﹐要打下波﹐你D波底咁好﹐唔打好浪費 !!

忙完之後我就會抽多d時間去玩:lol

引用:
原帖由 aa5436 於 2007-11-11 10:24 發表
忙完之後我就會抽多d時間去玩:lol
期待你來乒工廠球局交流交流。:loveliness:

乒工廠即係邊度:o

引用:
原帖由 aa5436 於 2007-11-11 22:06 發表
乒工廠即係邊度:o
我同topgun搞的小型球會!!!!

妳有冇msn ??? 有就add 我

[email protected]

:)

add左喇:loveliness:

引用:
原帖由 aa5436 於 2007-11-11 23:36 發表
add左喇:loveliness:
say 句 hi 啦!! 見唔到妳!!!:)

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2007-11-11 23:43 發表

say 句 hi 啦!! 見唔到妳!!!:)
hi:lol
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

引用:
原帖由 44_66 於 2007-11-12 10:04 發表

hi :loveliness:
hi ... baby...!!!:kiss:

今日我好唔開心:Q
呢個月要應付公司d工作
又要應付公司的內部考試
好大壓力:Q
呢個試我考左3次都過唔倒......
今次第4次考 考咁多次我都過唔倒
真係冇哂信心喇:'(
近掛做左好多野都好似好唔如意咁
真係好擔心又過唔倒...............:'( :'( :'(

引用:
原帖由 aa5436 於 2007-11-13 00:02 發表
今日我好唔開心:Q
呢個月要應付公司d工作
又要應付公司的內部考試
好大壓力:Q
呢個試我考左3次都過唔倒......
今次第4次考 考咁多次我都過唔倒
真係冇哂信心喇:'(
近掛做左好多野都好似好唔如意咁
真係好 ...
人生一定有不如意的時候,自己一定要睇開d,先可以解決到眼前的問題ga.....比心機啦!!

我地乒工廠支持妳ga...........!!!!!!!!!!:)

thx............
不過我冇哂信心

你個簽名咁得意既

我都係發洩下
我冇野喇

For you

發新話題