發新話題

【aa5436】北區 - 版主

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-2-20 16:49 發表

不過我地唔天真...仲對呢個論壇好認真添.....:lol  
說得對:victory:

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-2-20 17:51 發表

仲可愛動人...青春美麗.....人見人愛, 車見車載...x 材見到打開蓋......:lol :lol  
咁恐怖:funk: :funk: :funk:

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-2-20 17:52 發表

X 材幾時開始有自動開關0架;P
唔洗自動開闢架:lol

引用:
原帖由 aa5436 於 2008-2-20 19:04 發表

唔洗自動開關架:lol
咁妳瞓醒點出來呀;P

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-2-20 19:37 發表

咁妳瞓醒點出來呀;P
你唔係去車佢咩......:lol

嗯....輝sir過黎車我:lol

新年過後

話咁快就過左一個新年喇~~~~今年我豆左好多封利是呀 大部份都係d客人比 真係好開心
超過50封架 勁呀!!!!唔知點解年年過新年我都好似冇乜特別開心既...可能年年都要返工啦
冇乜過年既心情......有時過年既時候 屋企人話去邊去邊度 我都冇得去 都係要返工
有時候真係覺得好冇隱架..>_< 想去又冇得去  唉...不過算啦 做得呢行都預左架啦 係咪?
我今日去左聯和墟打波 我見倒以前係區隊的教練  計起黎都冇見佢有成十年喇
好開心可以見返佢 佢話我同以前個樣一d都冇變過 話一眼就認得出啦..
不過佢就老左好多 真係歲月吹人......變左個阿伯囉=.=""

你個新髮型幾好睇呀........

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-2-25 16:16 發表
你個新髮型幾好睇呀........liness" />
totally agree...!!!!!!!!!!!!!!!

但係我d同事話睇唔慣我既新look

我新/舊都冇見過, 應該唔會唔慣

一定有機會的

唉......
由新年到依家個病都未好過
慘慘

引用:
原帖由 aa5436 於 2008-3-4 12:16 AM 發表
唉......
慘慘
吓 ?! 咁大鑊 ?!
咩野事 ?! 我識得好多醫生(同學)架喎 幫唔幫到妳 ?

引用:
原帖由 aa5436 於 2008-3-4 00:16 發表
唉......
慘慘
捱病左...陰公.....

好番未 ?
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

好番了 thx
不過最緊要係調理好自己個身體
如果唔係又黎多次就慘喇

you should take care.....play more ball games, then health will be better.
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

ok

4 月1 & 2號

我約左幾個同事返大陸玩左2日
行程最主要係去大峽谷
要坐幾次車先上到去 不過上面真係好大帽 申手不見五指
攪到好多野都睇唔得清楚 入面都係以參觀為主   古色古鄉
剛剛入去時個門口就好似廸士尼個格局咁 又係有d精品店 食肆等店舖

ps : 打住咁多先 要返工

發新話題