發新話題

【aa5436】北區 - 版主

【aa5436】北區 - 版主

仲未得閒整返個頭像添
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

我係由小學3年班開始打...打到讀完中五因工作關係冇時間打
直到幾個月前無無聊聊上下討論區見倒有人約出黎打波
咁就膽粗粗咁一個女子去應戰
跟住就開始打番波喇
中途都停左好多年冇打  打法都好生硬

我讀小學果陣成日同阿哥落樓下石 木台 度打
果時我地都係用天鵝同流星牌
有一日 學校要搵d同學仔去訓練打乒乓波喎
果陣時我又可能好精靈(頑皮);P 果個
咁就搵左我同埋另一個同學仔+埋其他班別既同學一齊放左學去訓練
我見有一個隊友用友誼黎打 跟住我就叫阿媽買左塊友誼比我
一用就用到六年級
我記得到5年級時 阿sir話要出去打學界
就搵左我地出去打 果個係我第一次出去打比賽
心情緊係好緊張啦 成晚都訓唔著.....
最後緊係........再努力過啦
到六年級我地又再次出戰
今次終於冇白費心機了
結果我地間學校拎左個季軍 我仲拎埋女單亞軍添
真係開心:loveliness:
今日講到小學生涯先

期待2/11..........指教,指教:handshake

引用:
原帖由 小過童 於 2007-10-26 10:52 發表
期待2/11..........指教,指教:handshake
Yes ah! Yes ah!:handshake

呢排唔係咁得閒
中學時代都未曾講
等2/11請各位c兄們多多指教:D

don't forget to bring a "Lemon" to 44_66 :lol

咁咪有得飲lemon tea囉:lol

今日打得太累了......
好耐都未曾試過與咁多人過招
:loveliness:
明早又要開工了
都係早點訓
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

I haven't played with you yet! What a pity!:'(

回復 11# 的帖子

很高與能和妳打了一局,
妳有多小似我年青時(30年前)的打法,希望將來有機會和妳再彻嗟

我都排緊隊, 我們個個都讚你好勁!
Facebook : http://facebook.com/hkttf

引用:
原帖由 aa5436 於 2007-11-2 22:53 發表
今日打得太累了......
好耐都未曾試過與咁多人過招
:loveliness:
明早又要開工了
都係早點訓
可惜未能同妳過招;P

不過從妳打波的狠勁來看.......下次都要會一會妳;P

引用:
原帖由 Cola 於 2007-11-3 01:33 發表
I haven't played with you yet! What a pity!:'(
一定有機會的
放心:lol
不過我唔知你係邊個:o

引用:
原帖由 old-cake 於 2007-11-3 01:39 發表
很高與能和妳打了一局,
妳有多小似我年青時(30年前)的打法,希望將來有機會和妳再彻嗟
我呢D球技係我D恩師教我的
佢地都同你有返咁上下(年紀):lol

引用:
原帖由 tko 於 2007-11-3 01:39 發表
我都排緊隊, 我們個個都讚你好勁!
我都想同壇主一戰
不過昨天無緣一戰
你們太誇獎我了
停左咁耐 手法好生硬

引用:
原帖由 輝Sir 於 2007-11-3 02:13 發表

可惜未能同妳過招;P

不過從妳打波的狠勁來看.......下次都要會一會妳;P
輝SIR過獎了
不過我都唔知你的真正身份:o

不過如果唔係我遲到
可再與多幾位版主過招

引用:
原帖由 aa5436 於 2007-11-3 05:27 發表
不過如果唔係我遲到
可再與多幾位版主過招
排隊都要成十個先到我,有排等,不過一定有機會同你打。

:lol :lol :lol

發新話題