發新話題

【丁組月賽】10月16日 (五) 7:00-11:00pm 新浦崗大有街八樓全層

最后一位
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

哎喲, 遲了, 後住備先
究竟天, 有幾高 ? 我想飛, 飛進星河路 !

JOIN...

join

會吾會加位亞!好想join!

想做後備...

Confirm, thx.

thanks & confirmed!

Confirm, thx.
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

Confirm and thx

confirm

join pls.
沖爆超

我ok

hcgppg and hcgppg's friend confirm to come!!!

what is the difference between 上線 and 下線?

can 下線 player win the champion?

引用:
原帖由 simonko 於 2009-10-13 09:22 發表
如果不是乒總任何組別,可否參加?
當然可以la..........

引用:
原帖由 44_66 於 2009-10-13 09:32 發表

下線 = 遣材賽  

因為今次下線冇獎牌 , 但亦吾想單淘汰 輸左即刻冇得玩咁冇引 , 打埋個名次咁囉 , have fun
同意, 最緊要有得打, 獎牌當bonus啦

引用:
原帖由 至高境界 於 2009-10-13 16:40 發表

同意, 最緊要有得打, 獎牌當bonus啦
r u cfm to come ?
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

發新話題