發新話題

[兵工廠] 2009年十月內部賽 : 10/18【日】 九龍塘 / 歌街 (2 - 6PM)

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:18 移動
引用:
原帖由 天樂 於 2009-10-13 01:48 發表

咁..我唯有著乒工廠廠衫比賽啦..
英明的選擇

join

由于我感冒,內部賽我無法到現場幫手兼觀戰,實在系一大遺憾,希望各位廠友打得開心D,打出自己的水平.

唔知可唔可以人造為星現場直播?

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-10-15 11:49 發表
由于我感冒,內部賽我無法到現場幫手兼觀戰,實在系一大遺憾,希望各位廠友打得開心D,打出自己的水平.
輝哥 保重, 我要去訓練下體能先

引用:
原帖由 kelvin 於 2009-10-15 11:58 發表

輝哥 保重, 我要去訓練下體能先
謝謝.你甘fit,重要練?

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-10-15 11:59 發表

謝謝.你甘fit,重要練?
晒下太陽, 跑下步 好健康

引用:
原帖由 kelvin 於 2009-10-15 12:06 發表

晒下太陽, 跑下步 好健康
甘健康?唔似你喎

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-10-15 12:09 發表

甘健康?唔似你喎
除此之外, 運動完之後要 食食食

引用:
原帖由 kelvin 於 2009-10-15 12:11 發表

除此之外, 運動完之後要 食食食
運動其次,其實最重要系 食食食

Updated~~

hi,阿倫 bro,有人退出,我可否補上

引用:
原帖由 chowyiumo 於 2009-10-17 15:03 發表
hi,阿倫 bro,有人退出,我可否補上
ok...!!!

sorry~嘉倫哥.廠長.我聽日黎5到打內部賽(有d5舒服..發燒)

引用:
原帖由 melody 於 2009-10-17 20:32 發表
sorry~嘉倫哥.廠長.我聽日黎5到打內部賽(有d5舒服..發燒)
take care, 記得睇医生..
Guide for happiness:  
1.Free your heart from hate.  2.Free your mind from worry,
3. live simple, 4. give more, 5. expect less

melody , candy ,明天 , 退出, 新進青少年呀庭,呀john 補上, 尚餘一位!!

仲有一個位?~

引用:
原帖由 StarPin 於 2009-10-17 23:14 發表
仲有一個位?~
係呀!! 先到先得!! 有意請pm 本人或呀wayne

各會員注意!!! 明日呀wayne要兼顧比賽及內部賽安排,希望大家多多合作及盡量協助比賽之流程!! 謝謝各位

健仔補上.... Full!!!!!!

引用:
原帖由 廠長 於 2009-10-18 00:03 發表
各會員注意!!! 明日呀wayne要兼顧比賽及內部賽安排,希望大家多多合作及盡量協助比賽之流程!! 謝謝各位
你唔去咩?
木: Butterfly Viscaria
正手: Tibhar MX-P
反手: Tibhar EL-P

發新話題